;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Go Down

Author Topic: [Upcoming SBS-2017] My Sassy Girl (Joo Won, Oh Yeon Seo, Lee Jung Shin)  (Read 4832 times)

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.211
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #30 on: April 07, 2016, 09:38:14 pm »

'My Sassy Girl' remake to be a historical drama?
By jubilantj


Most people were divided about remaking 'My Sassy Girl' into a drama, with some people saying that the original should just be left alone and others musing that it would be interesting to see a remake. But what if I told you that the remake is going to be not just any remake but a historical drama remake?

Jointly produced by Sim Entertainment and Raemongraein, this upcoming historical drama version of 'My Sassy Girl' has already Joo Won confirmed as the male lead.

What's more, unlike the hapless and dorky Kyun Woo that we saw in the movie, the Kyun Woo of the remake will reportedly be a man overflowing with confidence, if only a bit prickly in nature.


The female lead has yet to be cast, but she will be the same quirky, slightly abrasive, and bright character that we remember from the movie.

The drama will be filmed entirely in pre-production and start filming beginning in July.

source: allkpop
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

Qayyis

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 257
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #31 on: April 08, 2016, 11:55:24 am »

UEE aja LFnya, muka juteknya dapet tuh, suka joowon-uee pas di Ojagkyo Brother..   :)
Logged

Momen langka :)

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.211
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #32 on: April 08, 2016, 02:05:57 pm »

Hi hi jd reuni dunk! Gpp sih. Mukanya Uee yg galak lmyn bkin ngeper lol Tp kyknya imej Uee skrg mlh dewasa ya? Dua kali dpt peran ibu2. Sekalinya main saeguk ratingya gak memuaskan. Berhub Kim Ji Won gak jd main drama sblh boleh dunk ngarep dia lol
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

Qayyis

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 257
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #33 on: April 09, 2016, 11:43:13 am »

Hi hi jd reuni dunk! Gpp sih. Mukanya Uee yg galak lmyn bkin ngeper lol Tp kyknya imej Uee skrg mlh dewasa ya? Dua kali dpt peran ibu2. Sekalinya main saeguk ratingya gak memuaskan. Berhub Kim Ji Won gak jd main drama sblh boleh dunk ngarep dia lol

Kim ji won boleh jg tuh, tp gak tinggi2 bgt, susah ngebully jowoon LOL.
Logged

Momen langka :)

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.211
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #34 on: April 09, 2016, 03:21:04 pm »

Eh emg ce nya kudu tinggi ya? Kykya gak mslh klo pendek. Ngebully nya gpg tinggal tendang kaki dah beres lol bln ini castingnya, mdh2an awal Mei udh ketahuan siapa yg kepilih. Sim msh fokus ke Lucky Romance sih mknya drama yg ini msh diulur-ulur.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

PengenjadiSW

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.757
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #35 on: April 09, 2016, 05:03:53 pm »

ada scene nude gak waktu nerima telpon ditutup gayung ckk. mungkin di saeguk lagi nerima surat atau lagi mandi terus ada perang ckkk.. btw ada saeguk yang tipe komedi romantis gak ? gak ada yah cuman ini kan ya.. sebelum2nya serius..
Logged
Kimjiwon unchhhhh

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3.626
  • lucky lucky
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #36 on: May 24, 2016, 01:57:50 pm »

Auditions draw over 700 hopefuls in search for Joo-won’s Sassy Girl



Open call casting auditions have started for the drama remake of My Sassy Girl, the new youth sageuk adaptation starring Joo-won (Yong-pal) from production company Raemong Raein (Sungkyunkwan Scandal).


In the original film My Sassy Girl (2001), Cha Tae-hyun (The Producers) played the bumbling dorky college student to Jeon Ji-hyun’s (Assassination) powerful charismatic sassy girl. Their adorable chemistry led to what is now considered one of the most iconic Korean romantic comedies. In this new drama remake set in Joseon, Joo-won will be playing the role of hapless scholar Gyun-woo who finds himself swept along by the wild adventures of a new sassy girl.

Over 700 women have already participated in the open calls, and more are expected to audition in the near future. Everyone from rising star actresses to tyro girl group idols to female comedians have taken this chance to prove their potential. It’s a great publicity stunt as well, since it’s an open invitation for any female in her twenties to thirties to break into the Korean entertainment industry. And let’s face it, even the slightest chance to meet Joo-won in person as his leading lady could get any red-blooded female to audition.

My Sassy Girl will be 100% pre-produced, and plans to be broadcasted sometime in early 2017 simultaneously in Korea, Japan, and China.

source:dramabeans

kalo di korea ikut daftar deh gw..wkwkwk enak banget kalo menang audisi ini bs maen jadi LF dan langsung sama joo won terus perannya juga jd cwe yg bully joo won terus..ahh betapa enaknya..
Logged

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.211
Re: [Upcoming-2016] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #37 on: May 25, 2016, 07:52:16 pm »

드라마 '엽기적인 그녀2' 오디션, 주원도 참관한다




source: http://m.entertain.naver.com/read?oid=213&aid=0000876105

Di artikel itu dijelasin klo Joo Won bakal dateng di audisi tahap ke 2 untuk ikut milih lawan mainnya. Yg di foto itu beberapa artis yg masuk audisi tahap ke dua. Yg gw kenal antara lain Park Hye Soo yg jadi adeknya Joo Won di Yongpal (gw gak mau dia lolos krn bkl aneh liat statusnya berubah jadi adek ke pacar LOL) PHS terakhir ikut project Saimdang Her Story jadi Lee Young Ae remaja. Selai PHS, ada Im Se Mi yang dramanya Goodbye Mr Black baru tamat mg lalu, di GMB dia jadi adeknya Lee Jin Wook, Ji Soo.  Im Se Mi pernah main saeguk di King Daughter Soo Baek Hyang bareng Seo Hyun Jin dan jo Hyun Jae. dan satu lagi yg familiar Joo Da Young. Dia sering main jd pemeran pendukung. di Inspiring Generation dia main jadi versi remajanya Im So Hyang, dramanya yg ckp dikenal Childish Comfort.  Terakhir dia main bareng Kim Soo Hyun di film Pure Love. yg lain krg familiarcm yg fotonya di kanan atas kyknya prnah main di Reply tapi gak tahu deh krn liatnya cm sekilas.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3.626
  • lucky lucky
Re: [Upcoming-2017] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #38 on: May 26, 2016, 07:01:32 am »

wah jadi yg ikut audisi ini artis2 juga ya..wahh..saingannya berat ya..yg mukanya agak songong itu yg rambutnya coklat
Logged

PengenjadiSW

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.757
Re: [Upcoming-2017] My Sassy Girl (Joo Won)
« Reply #39 on: May 26, 2016, 07:15:39 am »

cocoknya yang kanan atas tuh pernah maen film di twenty...
Logged
Kimjiwon unchhhhh
Pages: 1 2 3 [4] 5 6 7 8   Go Up