;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10   Go Down

Author Topic: [MBC-2017] Missing Nine (Jung Kyung Ho, Baek Jin Hee, Choi Tae Joon)  (Read 5285 times)

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.527
Re: [Upcoming 2016] PICNIC
« Reply #20 on: September 23, 2016, 07:05:40 pm »

drama ini ganti judul lagi, ganti penulis lagi, dan ganti LM lagi.

beritanya ada di dramabeans.
Logged

Takdir hanya mengendalikan saat-saat tertentu dalam hidup kita.

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.527
Re: [Upcoming 2016] PICNIC
« Reply #21 on: September 30, 2016, 12:22:10 pm »

Jung Yumi (Train to Busan) ditawarin jadi LF dan drama ini isunya bakal tayang awal taun depan.

sc. dramabeans

ps: judulnya ganti jadi Missing 9
Logged

Takdir hanya mengendalikan saat-saat tertentu dalam hidup kita.

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.466
Re: [Upcoming 2016] PICNIC
« Reply #22 on: September 30, 2016, 12:56:30 pm »

Yup klo terima dan JKH jg terima mrk bkl reuni lg stlh 2 kali main brg. Pgnnya sih diambil chems mrk unik soalnya. Jd kekasih oke jd musuh jg bkin tegang.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

elfaIQ

  • Chingu
  • **
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 1.504
  • JiJi shipper 😘 BoYoo Couple 😚
    • elfaIQ
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #23 on: October 09, 2016, 06:34:17 pm »

Baek Jin-Hee offered lead female role in MBC drama series “Missing 9”
 
Baek Jin-Hee has been offered the lead female role in upcoming MBC drama series “Missing 9.” She is currently “positively considering” the offer. If Baek Jin-Hee accepts the offer, she will play Ra Bong-Hee. Her mother worked as a diver. She learned how to swim from her mother. She now works as a stylist for Seo Joon-O. Actor Jung Kyoung-Ho is currently considering an offer to play the lead male role. The drama series went under the early working title of “Gaia” before picking up the title of “Picnic” and then finally picking up “Missing 9.”

“Missing 9” will air sometime next year in South Korea. -asianwiki-
Logged

YJ's bodyguards 😘😘😘

graha.grt

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 706
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #24 on: October 09, 2016, 07:44:45 pm »

Udah mah ganti mulu penulis (dari song ji na dioper ke SW Angry Mom dioper lagi ke SW bad Guys), ganti judul (Gaia, picnic, missing 9) dan juga ditolak calon main cast (kang ha neul, jung yu mi) bener2 penuh perjuangan banget nih drama. Tapi optimis ceritanya bagus sih kalo ngeliat trackrecord SW nya (selama pihak TV gak campur tangan). Missing 9 Hwaiting!!!
Logged
Park Shin Hye Smudge Art by GrahaGallery :D

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.527
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #25 on: October 09, 2016, 11:42:50 pm »

bener. selama pihak TV gak ikut campur tangan sama produksi drama ini, drama ini pasti bakal bagus hasilnya. duh, kalo ngomongin yang satu ini jadi keinget kecewanya sama W. padahal penulisnya bagus punya.
Logged

Takdir hanya mengendalikan saat-saat tertentu dalam hidup kita.

pattrick

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2.843
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #26 on: October 10, 2016, 03:38:12 am »

Waw penulis Bad guys dan 38 task force comeback, pasti asik bnget karna ceritanya penuh dg kejutan kenapa bisa begini kenapa bisa begitu.
Iya semoga penggaran gk usah pihak tv ikut campur entar jadi kelihatan maksa.
Logged

graha.grt

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 706
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #27 on: October 10, 2016, 03:52:41 pm »

bener. selama pihak TV gak ikut campur tangan sama produksi drama ini, drama ini pasti bakal bagus hasilnya. duh, kalo ngomongin yang satu ini jadi keinget kecewanya sama W. padahal penulisnya bagus punya.
Iya tuh W SW udah bagus tapi dari pertengahan ke tamat kayanya dicampur tangani sama TV jadi maksa banget padahal biasanya sw W selalu ngebuat setiap tokoh itu penting banget tapi di W cuma fokus ke tokoh utama doang bahkan SLM sama SLF gak kebagian scene beberapa episode.
Gak yakin sih nih drama gak bakal dicampurin pihak TV secara juga yang produksi kan SM ent. Yang emang sering fanservice bgt [worried]
Logged
Park Shin Hye Smudge Art by GrahaGallery :D

elfaIQ

  • Chingu
  • **
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 1.504
  • JiJi shipper 😘 BoYoo Couple 😚
    • elfaIQ
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing 9
« Reply #28 on: November 10, 2016, 04:28:47 pm »

Jung Kyoung-Ho and Baek Jin-Hee cast in MBC drama series “Missing Nine”
 
Jung Kyoung-Ho and Baek Jin-Hee are now cast in upcoming MBC drama series “Missing Nine.” They will play lead characters in the drama series. For Jung Kyoung-Ho, he will play Seo Joon-O. He used to be a popular singer, but he isn’t popular anymore. He appears on TV show to make money. Baek Jin-Hee will play Ra Bong-Hee. She is the stylist for Seo Joon-O. Ra Bong-Hee and Seo Joon-O then board a flight that include top stars and people that work for the stars. The plane crashes on a deserted island and they become castaways.

“Missing Nine” will first air January, 2017 in South Korea (takes over MBC’s Wednesday and Thursday 10PM time slot after “Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo“). Asianwiki.
Logged

YJ's bodyguards 😘😘😘

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.466
Re: [Upcoming MBC-2017] Missing Nine (Jung Kyung Ho, Baek Jin Hee)
« Reply #29 on: November 16, 2016, 09:19:32 pm »

script reading



source: tvreport
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 10   Go Up