;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Upcoming SBS - 2017] Unni Is Alive (Kim Joo Hyun, Jang Seo Hee, Oh Yoon Ah)  (Read 211 times)

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 15.123

Profile :

Drama: Unni Is Alive (literal title)
Revised romanization: Unnineun Salaidda
Hangul: 언니는 살아있다
Director: Choi Hyeong-Hun
Writer: Kim Sun-Ok
Network: SBS
Episodes:
Release Date: April 15, 2017 --
Runtime: Saturday & Sunday 20:45
Language: Korean
Country: South Korea

Plot :

Kang Ha-Ri (Kim Joo-Hyun), with her bright personality, works part-time at a stationary store and a nail shop. Min Deul-Re (Jang Seo-Hee) was a popular actress, but she isn't so popular these days. Kim Eun-Hyang (Oh Yoon-Ah) worked as a secretary prior to the birth of her daughter, but she now focuses on raising her daughter.

These three women lose their most loved ones around the same time. Even though they are not related, they rely on each other to get through the tough times.

Notes :

1. "Unni Is Alive" takes over the SBS Saturday & Sunday 20:45 time slot previously occupied by "Our Gab-Soon."

Cast :

Kim Joo Hyun -- Kang Ha Ri
Jang Seo Hee -- Min Deul Re
Oh Yoon Ah -- Kim Eun Hyang
Dasom -- Yang Dal Hee
Lee Ji Hoon -- Seol Gi Chan

Sbr : http://asianwiki.com/Unni_Is_Alive
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.276

asek.. tante Jang sama Kim Soon Ok SW-nim reunian..  eh tapi baru inget deh drama Mom belum selesai2 ditonton, ngegantung terus. kalo nonton sekarang mungkin link-nya udah mati semua kali ya? ke pending 2 tahunan soalnya.  ;D

ini LF-nya ganti ya? perasaan sebelumnya bukan Kim Joo Hyun deh?

ini Lee Ji Hoon yang mana ya? yang jadi temen appa-nya Geum Bi bukan ya? kalo bener reunian juga dong sama tante Oh Yoon Ah..  :)
Logged

Shao Yu Wei + Wu Kang Ren = The Perfect Match  [lovestruck]

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 15.123

asek.. tante Jang sama Kim Soon Ok SW-nim reunian..  eh tapi baru inget deh drama Mom belum selesai2 ditonton, ngegantung terus. kalo nonton sekarang mungkin link-nya udah mati semua kali ya? ke pending 2 tahunan soalnya.  ;D

ini LF-nya ganti ya? perasaan sebelumnya bukan Kim Joo Hyun deh?

ini Lee Ji Hoon yang mana ya? yang jadi temen appa-nya Geum Bi bukan ya? kalo bener reunian juga dong sama tante Oh Yoon Ah..  :)

LJH yg jadi Heo Chi Hyun di Legend Of The Blue Sea
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.276

oh salah ya.. kirain yang di Geum Bi.  ;D
Logged

Shao Yu Wei + Wu Kang Ren = The Perfect Match  [lovestruck]
Pages: [1]   Go Up