;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2 3   Go Down

Author Topic: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)  (Read 1011 times)

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.926
  • Call Me K

Status: Pre-production
Storyline

Someone fights to end the Bureau of Genetic Welfare's authoritarian reign.
Taglines: The End is Never What You Expect


Shailene Woodley is Officially Passing on the Divergent TV Movie

Shailene Woodley is officially done with the Divergent films. When asked Tuesday if she would star in the final installment of the young-adult science-fiction franchise, she gave a short and concise answer.

“No,” the Oscar-nominated actress told Vanity Fair at the premiere of her new HBO miniseries, Big Little Lies, at Hollywood’s TCL Chinese Theater. “I’m not going to be on the television show.”

Ascendant, the fourth chapter and final movie based on the best-selling novels by Veronica Roth, was originally scheduled for a theatrical release in March of 2017. But after the franchise's third story, Allegiant, earned disappointing box-office receipts, the picture is now being developed into a TV movie—one that will reportedly also serve as a pilot for a spin-off TV series. Woodley indicated in September that she probably would not participate in the TV movie but had not yet confirmed that she would definitely be sitting it out. It seems likely that her co-star, Miles Teller, will not appear in the TV movie either.

Fans may be sad to know for certain that Woodley will not return to wrap up the story of strong-willed heroine Tris, but they can take solace in watching Woodley in another empowering role. She plays a single mom opposite heavy hitters Reese Witherspoon, Nicole Kidman, and Laura Dern in the seven-hour limited series Big Little Lies, debuting February 19 on HBO. Being a part of a female-driven ensemble was a career high—but Woodley hopes the rarity of casts made up of women will soon cease to be a hot topic.

“Until we reach the day we do a red-carpet for a show like this and people don’t [ask] what was it like working with four female leads, and until it becomes a societal norm, we have a lot of work to do,” she explained on the carpet. “You don’t see five men leads talking about working with five other men. This is a great step in the right direction, and we need to continue this momentum so that it becomes the normal—and it doesn’t become the ideal or the celebrated.”

« Last Edit: June 05, 2017, 07:41:17 am by Kayana Putra »
Logged

Newt Era

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.263
  • CityZens
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #1 on: June 05, 2017, 07:00:03 am »

Ini terusannya allegiant atau gimana?
Logged

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.926
  • Call Me K
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #2 on: June 05, 2017, 07:38:36 am »

Ini terusannya allegiant atau gimana?
iya di novelnya lanjutan allegiant, karena suatu dan lain hal dibikin tv movie  [hmpfh]
« Last Edit: June 05, 2017, 07:39:34 am by Kayana Putra »
Logged

Sapphire

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 37.612
  • Ag Fanz
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #3 on: June 05, 2017, 09:11:21 am »

males banget kalo aktor dan aktris utamanya ga join juga
tapi emang maksa sih

udah tau semenjak insurgent uda rada flop
tetep aja kekeh pake sutradara yang sama buat Allegiant dan dibikin versi part 1 dan part 2 yang akhirnya part 2 ga jadi rilis diconvert ke TV series [hmpfh]
Logged

XOXO Sapphire

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.926
  • Call Me K
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #4 on: June 05, 2017, 03:58:23 pm »

males banget kalo aktor dan aktris utamanya ga join juga
tapi emang maksa sih

udah tau semenjak insurgent uda rada flop
tetep aja kekeh pake sutradara yang sama buat Allegiant dan dibikin versi part 1 dan part 2 yang akhirnya part 2 ga jadi rilis diconvert ke TV series [hmpfh]
iya teis sama four udah nempel banget ya
emang paling seru divergent ya kalau filmnya, sok2an banget bakal laku kayak harry potter, twilight, mockingjay pake dibikin part ya
ujung2nya dibikin series
curiga spin off divergent mau dibikin serial tv juga

masih mending dari pada percy jackson cuma kuat dibikin 2 film ya
Logged

Newt Era

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.263
  • CityZens
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #5 on: June 05, 2017, 08:34:07 pm »

Emg yg lumayan seru film divergent nya doang sih.. insurgent mrngecewakan apalagi allegiant gue ga nonton. Lol
Logged

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.926
  • Call Me K
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #6 on: June 05, 2017, 08:57:15 pm »

iya pas pemilihan golongan itu yak

divergent biaya produksinya gede sih, pendapatan sikit
beda ama trilogy hunger games ama the maze runner labanya gede banget  [hmpfh]
Logged

Cupcakes

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.203
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #7 on: June 05, 2017, 09:12:21 pm »

Gue nonton divergent dan tetep gak nyambung  ;D
Itu maksud pembagian tim gunanya untuk apa ? Kate winslet jadi orang jahat bgt dsni yes tapi salfok sama ansel elgort so cute dan theo james yg hot ;D
Logged

                              Cole sprouse

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.926
  • Call Me K
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #8 on: June 05, 2017, 09:27:20 pm »

Gue nonton divergent dan tetep gak nyambung  ;D
Itu maksud pembagian tim gunanya untuk apa ? Kate winslet jadi orang jahat bgt dsni yes tapi salfok sama ansel elgort so cute dan theo james yg hot ;D
kayak golongan darah kali ya, kayak yang sifatnya damai amity cuma boleh kerja di ladang dll
kayak rasis gitu ya wkwk

ternyata ada invisble hand dibalik itu semua wkwk
Logged

Newt Era

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.263
  • CityZens
Re: The Divergent Series: Ascendant (Naomi Watts, Bill Skarsgård)
« Reply #9 on: June 05, 2017, 09:34:21 pm »

Gue nonton divergent dan tetep gak nyambung  ;D
Itu maksud pembagian tim gunanya untuk apa ? Kate winslet jadi orang jahat bgt dsni yes tapi salfok sama ansel elgort so cute dan theo james yg hot ;D
kayak golongan darah kali ya, kayak yang sifatnya damai amity cuma boleh kerja di ladang dll
kayak rasis gitu ya wkwk

ternyata ada invisble hand dibalik itu semua wkwk
Ternyata justru mereka dijadiin semacam percobaan doang.
Logged
Pages: [1] 2 3   Go Up