;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 ... 17 18 19 20 [21] 22   Go Down

Author Topic: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)  (Read 24502 times)

mini_pom

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.967
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #200 on: July 23, 2017, 06:49:47 pm »

Ed sheeran main di sini di bully sampai tutup akun twitter  ;D
Ed jd apa? Hobbits kah? Kan ga gitu tinggi si Ed
Logged

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.634
  • Call Me K
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #201 on: July 28, 2017, 03:01:41 pm »

Ed sheeran main di sini di bully sampai tutup akun twitter  ;D
Ed jd apa? Hobbits kah? Kan ga gitu tinggi si Ed
malah kayak promo si ed ya, ngak nyambung blass wkwk
Logged

mini_pom

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.967
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #202 on: July 28, 2017, 03:52:06 pm »

Jiss makin ogah nton got klo ada ed
norak bgt promony
akun twitny masi ada [hmpfh]
Logged

golanbator

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.818
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #203 on: September 08, 2017, 09:11:50 pm »

Totaalll buangeet efeeknyaa jadii serasa kerajaan ama pemainnyaa benar2 adaa dalam sejaraah

padaahal hanyaa critaa fiktif khayalaan halusinasi ajaaa
Logged

golanbator

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.818
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #204 on: September 14, 2017, 02:31:41 pm »

Tyirion lenissterr sosook cebooll unikk di game of thrones
Logged

Kayana Putra

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 6.634
  • Call Me K
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #205 on: October 28, 2017, 06:09:57 pm »

pasukan night walker serem amat bangkit dari kematian  [worried]

littlefinger akhirnya mati yak, ngak seru lagi dong kan dia paling seru mukanya ada banyak lol
Logged

happylifea

  • Kelasi
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #206 on: November 11, 2017, 03:48:29 pm »

The rich running aback crop from endure week's NFL Abstract accept to be accepting alloyed animosity appropriate now.On the one hand, the time that has been predicted for the endure brace of years — if they would army the league, breach the aridity at their position and re-make what had become a passers-first activity — had arrived.On the added hand, the affairs for Adrian Peterson, Marshawn Lynch, Jamaal Charles and even Eddie Lacy are a dosage of sobering reality.FANTASY: Abecedarian rankings for 2017Maybe Leonard Fournette and Christian McCaffrey are assertive to accompany Ezekiel Elliott, Le’Veon Bell and the added adolescent backs in a running-game renaissance, proof a position that has been added attenuated by teams has regained its annual and will abandoned accretion added in the abreast future.Lately, the NFL is gradually realizing no bulk how abundant accent — acceptable or not — gets hoisted on quarterbacks’ shoulders, and no bulk how teams are accommodating to adeptness for them added every year, they can’t abolish the accent of abundant animate backs. They are bigger off demography advantage of a acceptable one (and surrounding him accordingly) than accepted and missing abominably on a quarterback, or abrogation a acceptable one with no backfield help.Elliott and Bell are the accessible examples. So is the Falcons’ backfield duo of Devonta Freeman and Tevin Coleman, admirable of as abundant of the acclaim for their Super Basin run as MVP Matt Ryan. They’re the a lot of arresting of a beachcomber of runners entering the alliance the endure two years, like David Johnson, Derrick Henry, Melvin Gordon, Todd Gurley and Jay Ajayi.Now, in beforehand Fournette, McCaffrey, Dalvin Cook, Alvin Kamara, D’Onta Foreman, Samaji Perine (and, yes, Joe Mixon, whose adeptness overshadowed his able transgressions in the NFL’s eyes). That doesn’t calculation the mid- to late-round sleepers that consistently emerge. Foreman went in the fourth, Ajayi the fifth.Just three years ago, the alliance had gone afterwards years afterwards demography a aback in the aboriginal annular — but even then, football-watchers knew what was coming.

Madden mobile 18 coins Buy cheap madden mobile coins for iOS & Android https://www.maddenvip.com/Madden-mobile-Coins.html
Logged

naratama

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.169
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #207 on: December 25, 2017, 11:00:47 pm »

Season terakhirnya kapan tayang seh? Lumutan nunggunya
Logged

Red_Wizard

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12.108
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #208 on: January 05, 2018, 05:17:11 am »

Season terakhir masih lama, tahun depan sepertinya, bukan tahun ini. Karena GoT kan mereka ga main2 bikinnya, dari budgetnya aja udah besar, liat aja adegan demi adegan mereka bikinnya ga selalu mengandalkan CGI doang, makanya sinematografinya bagus banget. Yang Loot Train Battle aja itu, saya ntn pembuatannya, ledakan2 dari napas naga itu bener2 ledakan beneran bukan CGI, makanya shotnya indah banget. Calon berjaya di Emmy nih tahun ini.

Ed Sheeran oke kok, ga gimana2 banget, dia emang dimunculkan karena D&D mau bikin surprise buat si pemeran Arya, kek season2 sebelumnya kan pernah ada cameo2 juga, kek personel Coldplay. Ed jadi salah satu tentaranya Lannister, soalnya dia pirang, jadi ciri khas Lannister deh.

Semoga final season-nya tidak mengecewakan, tapi para pemerannya bilang mereka sampai nangis pas baca skenario final season. Littlefinger emang berperan banget untuk Game of Thrones, ketika player2nya masih manusia biasa, ga ada deh yang bisa ngalahin dia. Tapi ketika sudah final season, dan musuhnya udah bernuansa magic, maka peran dia sudah kelar. Manipulasi dia udah ga efek lagi kalo lawan White Walker. Terbukti, untuk berhadapan dengan Bran yang Three-Eyed Raven dia sudah ga berkutik kan. Tapi selama lawan2nya non magic, maka dia adalah player terhebat di serial ini. But then again, sepandai2nya tupai melompat pasti akan jatuh juga ;)
Logged

mini_pom

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.967
Re: [2011-present] GAME OF THRONES (Peter Dinklage, Kit Harington)
« Reply #209 on: January 05, 2018, 08:35:54 am »

2019 final season, akhirny tamat stlh sekian lama sampe melewati bukuny
Cukup menarik :D

Mending tamat saat pamor masih bagus, jangan ky SPN buset [laughing]

TWD masih belum ada tanda tamat nih [hmpfh]
Logged
Pages: 1 ... 17 18 19 20 [21] 22   Go Up