;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: [TTV/EBC-2017] Jojo's World 我和我的四個男人 (Tia Lee, Jacob Hwang, Yen-j)  (Read 937 times)

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844


Details
Title: 我和我的四個男人 / wǒ hé wǒ de sì ɡè nánrén
Also known as: When A Woman Chases A Man
Genre: Romantic comedy
Episodes: 15
Broadcast Network: TTV/EBC Variety
Broadcast Period:
TTV ~ 2017-August-5 to 2017-November-11
EBC  Variety~ 2017-August-6 to 2017-November-12
Airtime:
TTV ~ Saturday 22:00
EBC Variety ~ Sunday 22:00
Official website:
http://www.ttv.com.tw/drama17/JOJOsWorld/index.asp
http://blog.ebc.net.tw/apps/jojosworld/Index.aspx

Synopsis
It’s the biggest crisis of her life. What will she do?

Lin Chun Jiao (Tia Lee) is a working woman who is about to turn 30 years old and is facing a crisis both at her work and in her personal life. She has been diagnosed with premature ovarian failure (POF), which is a condition where the ovaries lose their normal function before the age of 40, commonly resulting in infertility for women.

Chun Jiao decides to face her personal crisis head-on. Before the chance escapes her, she wants to have a baby as soon as possible. But which man will she pick to help her in her unusual endeavor?

Will it be Yi Sheng (Hwang In Deok), a socially awkward man who doesn’t know the first thing about women? Or Tang Zai Qin (Yen-j), her ex-boyfriend who suddenly reappears in her life? Or Zhang Xiao Shuo (Andy Wu), a young assistant in Chun Jiao’s company? Or Li Bi He (Jason Hsu), one of Chun Jiao’s best friends?

Will Chun Jiao go through with her plan? (Viki)

Cast
Main Cast
Tia Lee as Lin Chun Jiao 林春嬌 (Jojo)
Jacob Hwang as Yi Sheng 易盛 (Louis)
Yen-j as Tang Zai Qin 唐在勤
Jason Hsu as Li Bi He 李必合
Andy Wu (吳岳擎) as Zhang Xiao Shuo 張曉碩
Sharon Hsu as Ding Shu Qi 丁書琪

Supporting Cast
Lotus Wang as Jiang Shu Fen 江淑芬
Mars Ma as Ma Ke Wang 馬可王
Hipo Ma (馬韻婷) as Xuan Xuan 宣宣
Michael Hsu (徐崧育) as Jiang Xin Xing 江心星
Huang Yu Ting (黃郁婷) as Vivi
Xiang Nai Er (香奈兒) as Song Hui En 宋慧恩
Kenny Kuo as Xiao Wu 小伍
Yang Zhen (楊震) as Ah Pang 阿胖
?? as Mrs. Song 宋媽

Production Credits
Production Company: Good Whale Studio (王珮華工作室有限公司)
Producer: Wang Pei Hua (王珮華)
Director: Liu En Jie (劉恩捷)
Screenwriter: sima15@, Yu Yuan Yuan (禹元元), Li Jie Yu (李婕瑀)

source wikipedia (chinese)
« Last Edit: October 16, 2017, 09:10:05 pm by indri_danti22 »
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

teaser
Show Spoiler
<a href="https://youtube.com/v/LvsnJbX9yyM" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/LvsnJbX9yyM</a>

<a href="https://youtube.com/v/GIKwcG-m8Pk" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/GIKwcG-m8Pk</a>

<a href="https://youtube.com/v/DCMoU71770s" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/DCMoU71770s</a>

<a href="https://youtube.com/v/6Nijs83EWVs" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/6Nijs83EWVs</a>

<a href="https://youtube.com/v/IslGzvilseM" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/IslGzvilseM</a>

highlights 11 min.
Show Spoiler
<a href="https://youtube.com/v/1JhA-A1v2xo" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/1JhA-A1v2xo</a>

cr. 東森創作 on YouTube
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

tadinya gak minat (banget) bikin thread drama ini, terutama karena produser sama penulisnya yang bener2 mengkhawatirkan. tapi karena tergoda dengan kegilaan Tia dimari, akhirnya malah tertarik. udah improve loh dia sekarang.  ;D
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

~Opening song~
Fish Leong - Dilemma
<a href="https://www.youtube.com/v/coc0WRHFpqc" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/coc0WRHFpqc</a>

cto
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

Yen-j - I Like (No, I Love)

<a href="https://youtube.com/v/2rGzdV-mlo4" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/2rGzdV-mlo4</a>

cr. binmusictaipei on YT
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

kemaren baru coba nonton episode 1, gak terlalu lucu sih tapi lumayanlah masih ada potensi buat dilanjutin. cuma sayang ini drama salah pilih lagu, masa romcom opening theme-nya ballad?? malah lebih cocok lagunya Yen-j yang di teaser. lebih pas buat romcom.
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

episode 2 ke atas udah lucu banget nih, terutama cat fight-nya Jojo sama SQ di lobi. asli bikin ngakak.  [lol] [lol]

setuju sama yang diomongin SQ soal Tim Sales Satu. emang sih Jojo kesannya kayak gak becus jadi team leader, akhirnya dia sendiri yang kerja sedangkan anak buahnya sibuk berleha2 ria.

quote
Show Spoiler
Dalam beberapa tahun terakhir ini, kebun di hatinya mungkin sama tandusnya seperti milikmu. Karena dia hanya punya mawar itu di hatinya. Dan kali ini, saat pangeran dan mawar kecil bersatu kembali, dia juga gugup dan merasa tidak nyaman seperti dirimu. Dia butuh waktu untuk menstabilkan emosinya. Jadi pada akhirnya, dia tidak butuh apa-apa. Satu-satunya hal yang dia butuhkan adalah waktu. (BH to Jojo)
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

Chemistry Jojo-YS udah mulai dapet nih, sayang ceritanya udah mulai garing. Moga minggu besok masih bisa lanjut.

Wah.. Kayaknya BH bakal di pairing sama SQ nih. Tapi kira2 BH bisa balik ke jalan yang lurus gak ya?  [hmpfh]
« Last Edit: September 07, 2017, 10:37:36 am by indri_danti22 »
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

Yen-j - Barely Friends
<a href="https://youtube.com/v/-JPWBtz0Y0U" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/-JPWBtz0Y0U</a>

cr. binmusictaipei on YouTube
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 2.844

Mayday - Beginning of the End
<a href="https://youtube.com/v/EHiBVetMVYA" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/EHiBVetMVYA</a>

cto
Logged

Ini drama asik banget, chemistry-nya juga petjah.  [smitten]
Pages: [1] 2   Go Up