;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda  (Read 180 times)

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda
« on: September 20, 2017, 08:48:56 pm »

Nakama Festival set to entertain Japanese music fans this weekend
Ni Nyoman Wira NI NYOMAN WIRA
THE JAKARTA POST
Jakarta | Wed, August 30, 2017 | 12:37 pm

Nakama Festival set to entertain Japanese music fans this weekend Japanese duo Do As Infinity is set to perform at the Nakama Festival on Sept. 3, 2017 at Ecopark, Ancol, North Jakarta. (facebook.com/doasinfinityofficial/File)

Jakarta is set to host the Nakama Festival on Sept. 2-3 at Ecopark Ancol, North Jakarta.

Said to be the largest Japanese festival that will be held annually, the event will feature renowned duo from Japan Do As Infinity (DAI), platoon-sized girl band JKT48 and several local bands, such as Tokyolite, Honeybeat and Can I Rock.

According to the event’s rundown, the venue will be divided into outdoor and indoor areas. First-day visitors can expect to watch performances by JKT48, ONE OK ROCK's tribute band Can I Rock, Jakarta-based Vocaloid producer group REDSHiFT, Honeybeat and Japanese musician Hiroaki Kato.

Read also: Blockbuster manga 'One Piece' exhibition under way in Malaysia

https://twitter.com/nakamafestival/status/902728066ps

Meanwhile, the second day line-up include Bogor-based funk-pop band Tokyolite who will serve as the opening act for DAI. Also slated to perform are Japanese idol group Enka Girl Lupinus Team and Jakarta-based band that mainly covers Japanese rock and metal songs, Wyvern.

NAKAMA FEST @nakamafestival

See you at Nakama Festival Nakamatachiii!! 🙌🏻


http://www.thejakartapost.com/life/2017/08/30/nakama-festival-set-to-entertain-japanese-music-fans-this-weekend.html
Logged

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Re: Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda
« Reply #1 on: September 20, 2017, 08:50:32 pm »



@nakamafestival
twitter
Logged

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Re: Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda
« Reply #2 on: September 20, 2017, 08:52:22 pm »



youtube
Logged

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Logged

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Re: Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda
« Reply #4 on: September 20, 2017, 09:15:11 pm »

sebenernya gw pengen banget liat konser jepun, apalagi di kamus jpop yang saya miliki .....dai termasuk legend
kenapa saya tidak beli tiket

jawban pertama tentu karena jadwal bentrok ( biar kek orang sibuk )

untuk menghibur hati  bisa dengan ucupper ..... makasih ucuper yg udah aplot video

buat saya  obat kecanduan jpop ya dengerin lagi jpop
ini uang tiket mau buar beli head set , pengen yg vokalnya didepan, kalo yg bass udah ada


yg bar udag abis di hetponia, yg bekas di kasdus pasti udah laku


kesellll jilit 2
Logged

masao

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.511
Re: Nakama Festival ancol jakarta - J konser pake nginep di tenda
« Reply #5 on: September 20, 2017, 09:17:40 pm »

gw udah ubek ubek posting orang... kenapa ngga ada tenda yah ?

penasaran itu kenapa konser ada tenda ? emang tenda di gunung gitu ?

emang musik jazz yang pake ke desa desa ?

yang ada foto tenda.... tenda booth penukaran tiket.... sompret....
Logged
Pages: [1]   Go Up