;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 38   Go Down

Author Topic: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED) ~ SPOILER ALERT!  (Read 32533 times)

sheenta

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 5.515
    • my TUMBLR
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #40 on: September 06, 2013, 09:38:57 am »

btw ka noey, si el james ini pernah diwawancara klo dia blg pilihan pertama dia buat jd ana itu si shailene woodley, yg bkl jd Tris di upcoming movie Divergent  [biggrin]
nah soal Rob aku bru denger tuh,, walah udh pernah ke rumahnya dia pulak xixixixiii eneg kali ya si RobPatzz, dia aja segitu sebelnya ma twilit, nah ini ditawarin lg jd sosok fanfic-nya LOL

ehmmm fans2 ini aneh yahh, okelah katakan si pihak produser mw ngecast Matt ma Alexis, tp gmn klo tu orang bedua yg ga mau ?? LOL aneh-aneh aja dehhh  [sleep]

klo baca di wiki, ini rencananya bakal dibikin 3 pilem sesuai bukunya aja katanya  [worried] kebayang tuh perbandingan kontennya [LOL]
Logged

"Simon and Alisha - I Never Want To Be With Anyone Else"

dingdong_dingdong

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 549
  • ::SoGong Shipper::
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #41 on: September 06, 2013, 09:45:36 am »

ngomong2 soal petisi cast itu, pihak EL James kayaknya agak 'marah' ya, apalagi setelah muncul poster bikinan haters hunnam+johnson

ini gw copas dari fesbuk-nya fsog: "Thank you to the Fifty Shades of Grey reader who created this mock-up of the movie poster!" *disitu ada poster yg emang gimana gituh hahahah
Logged

.::the Greatest Love::.

oe-noey

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11.891
  • ALL WAS WELL!! <3 ava->emeraldflames
    • My Freaky World
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #42 on: September 06, 2013, 09:59:35 am »

@sheenta: iya shailene yg pilihan pertama nya tapi schedule syuting nya bentrok ma promo divergent jadi terpaksa mundur shai.

@dindong: iya mereka marah emang. lagian kenapa sih terima aja dulu. nti kita liat dulu kan pantes apa ga nya CH/DJ. lah ini lom juga keliatan hasilnya dah mencak2 aja pada [sleep] lagian El ma produser nya juga ga gila kali mo ngacaoin film mereka dengan sembarangan milih cast.


fifty shades ini mang rencana di bikin 3 film en CH ma DJ dah signing buat trilogy nya. ni artikel nya (plus artikel sapa2 aja yg dah di tawarin para tim film 50 shades)


Quote
The A-listers who declined, author EL James' role and the secret chemistry read that sealed the deal as THR goes inside the selection of the movie's hot new stars.

This story first appeared in the Sept. 13 issue of The Hollywood Reporter magazine.

It was love at first sight for Anastasia Steele and Christian Grey. But was the same true for Universal Pictures and the new Fifty Shades of Grey stars, Dakota Johnson and Charlie Hunnam?

Sources say the studio explored several other options before settling on the pair, who were announced Sept. 2 via tweets from Fifty Shades author EL James. Ryan Gosling was the original prototype for the 27-year-old billionaire with a penchant for S&M, but he was not interested. Garrett Hedlund was heavily courted by Universal, but the Tron: Legacy star passed in July because he couldn't connect with the character. Other actors in the mix included British TV star Christian Cooke.

Somewhere on the star scale in between Gosling and Cooke is Hunnam, 33, who got his first break on Judd Apatow's short-lived TV series Undeclared. More recently, he has garnered acclaim on FX's Sons of Anarchy. Still, questions remained about whether the Brit could carry a big film. In fact, his highest-profile movie -- July's Pacific Rim -- has been knocked as costing too much given its lack of stars.

Hunnam initially was reluctant to take on the role but said yes to an Aug. 23 meeting with director Sam Taylor-Johnson and producers Michael De Luca and Dana Brunetti. Sources say the meeting convinced Hunnam, who agreed to a chemistry read with Johnson the following week. Universal then closed deals with the actors by Labor Day. The duo are signed for a trilogy.

Given the scrutiny surrounding the sexy project (Fifty Shades books have sold more than 70 million copies worldwide), the process was kept secret, with only a tiny group having read Kelly Marcel's script, including Focus Features head James Schamus, De Luca, Brunetti, James and Taylor-Johnson. (Johnson's and Hunnam's reps weren't allowed to read the script.)

Johnson, 23, best known for a short-lived Fox sitcom (Ben and Kate) and as the daughter of Don Johnson and Melanie Griffith, emerged as the front-runner in the past few weeks despite being the lone non-Brit among the project's principals (James, Marcel, Taylor-Johnson and Hunnam hail from the U.K.). British actress Felicity Jones (Like Crazy) drew interest as well -- insiders say Jones had the look and ability but at 30 is too old to play a 21-year-old college student. Shailene Woodley was an early favorite of James, who was heavily involved in the search, but even though Woodley wasn't afraid of the nudity in the film's explicit sex scenes, she has conflicting press obligations for the would-be franchise Divergent, which opens March 21. Universal and Focus want to begin shooting in late October in Vancouver or Los Angeles, with a release date of Aug. 1, 2014.

Alicia Vikander, Imogen Poots and Elizabeth Olsen also were considered, but sources say Johnson was a top choice for Taylor-Johnson, who got the directing job in June thanks to her test footage that blew everyone away. Still, the studio, leaning toward an unproven draw in Hunnam, had concerns that she wasn't a big enough name. Reps for the stars also were nervous. Handled correctly, Fifty Shades could catapult Johnson and Hunnam to the A-list. If it fails, it could end up like Showgirls, whose star, Elizabeth Berkley, never recovered.

Predictably, fan reaction was split. A petition on Change.org to recast the movie with Matt Bomer and Alexis Bledel generated 5,000 signatures as of Sept. 3, prompting Brunetti to defend the choices. "There is a lot that goes into casting that isn't just looks. Talent, availability, their desire to do it, chemistry with other actor, etc," Brunetti tweeted Sept. 3. "So if your favorite wasn't cast, then it is most likely due to something on that list. Keep that in mind while hating and keep perspective."



hahaha Gosling kaya nya ga berani ambil resiko dia ma cerita yg aga2 risky ini :D

Shailene profesional juga ya secara dia ga takut tu soal yg explicit sex scene. paling kalo emang dia yg jadi, dia minta stunts kali ya buat explicit scene [biggrin]
« Last Edit: September 06, 2013, 10:00:28 am by oe-noey »
Logged

“I thought it was obvious, Harry and Ginny are real soul mates”
“They’re both very strong and very passionate. That’s their connection, and they’re remarkable together"[JKR] ~ Siggy

dingdong_dingdong

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 549
  • ::SoGong Shipper::
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #43 on: September 06, 2013, 10:09:56 am »

@oe-noey
iya heran juga ya mereka ini, kalo emg namanya fans harusnya terima aja dulu, dukung novelnya, pelemnya juga dukung

baru deh ntar komen negatif/positif keluar setelah pelmnya tayang *sotoy gw  ;D ;D
Logged

.::the Greatest Love::.

oe-noey

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11.891
  • ALL WAS WELL!! <3 ava->emeraldflames
    • My Freaky World
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #44 on: September 06, 2013, 10:19:24 am »

^iye, kalo jadi fans mah harus terima dulu, ntar kalo film nya dah rilis en dah liat baru dah boleh komen macem2 *pengalaman pribadi di film HP. selalu mencak2 abis abis liat film nya. gara2 ceritanya sering di mutilasi en di ubah :P*

lagian udah bagus mau di bikinin film nya malah pada seenak perut nya bikin petisi minta ganti cast. di pikir casting gampang kali.

nti liat aja kalo tau2 chemistry CH/DJ dapet, baru dah pada t'mehek2 ma mereka b2. kaya twelet juga gitu kan. dulu RP/KS kan fans banyak yg ga suka juga tapi nyatanya pas film nya keluar mulai pada t'mehek2 dah

btw omong2 petisi online, Ben Affleck juga di petisin buat di ganti ke cast lain yg dia jadi Batman. fans mah emang aya2 wae lah :D
Logged

“I thought it was obvious, Harry and Ginny are real soul mates”
“They’re both very strong and very passionate. That’s their connection, and they’re remarkable together"[JKR] ~ Siggy

dingdong_dingdong

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 549
  • ::SoGong Shipper::
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #45 on: September 06, 2013, 10:58:12 am »

wkwkwkwkwk kalo soal ben affleck, gw jg ngerasa dia lebih cocok jadi daredevil ketimbang batman
Logged

.::the Greatest Love::.

sheenta

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 5.515
    • my TUMBLR
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #46 on: September 06, 2013, 11:44:50 am »

nyahahahaaa yg Ben jg konyol bgt dah [lol]

weh kalo si shailene jadi taun ini dia kontrak 3pilem dr buku, Divergent, Fault of our star ma Fifty Shades hihiii ehmmm klo dia yg kepilih, bisa2 eneg aja ngeliat dia heheheee
tp aku aga gmn liat shailene ini, mukanya terlalu artificial  ;D

klo aku aga sakit ati ma THG kmren [worried] gegara movie-Peeta jd kek sama sekali ga guna gitu LOL
Logged

"Simon and Alisha - I Never Want To Be With Anyone Else"

elle_cha

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 13.504
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #47 on: September 07, 2013, 11:34:24 am »

Errrrr..... Matt Bomer itu yang mana ya?? Kalo emang dia gay, kenapa juga fans2 50shades mupeng  banget milih dia buat meranin CG? Emang mereka ga khawatir justru dia bakal merusak imej CG itu sendiri? No offense banget ya, sama sekali bukannya mau menyinggung kaum gay cuma aku ga abis pikir dengan fans2 fanatik yang bikin petisi2 geje itu. Lagian dengan proyek seheboh ini ga mungkinlah pihak studio+produser+penulis novel milih sembarangan artis buat maen di sini. Kita tunggu aja filmnya rilis baru kasih komen ttg cast2nya :)

Sheenta, masih mending Peeta di THG daripada Gale yg karakternya cuma numpang lewat doang ;D
Logged

Ollie20

  • Special Member
  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8.099
  • falling slowly
    • Across the Universe
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #48 on: September 07, 2013, 03:08:12 pm »

@elle
balik lagi dri deskripsi karakter di bukunya..sprti aq bilang yg Ana itu Alexis bgt deskripsinya, jdi para fans suka nyari image artis yg bakal jdi visualisasi dri karakter2 di buku gitu deh...jdinya mreka 'maksa' agr Matt+Alexis yg notabene secara visual mirip bgt sma karakter Grey+Ana djadiin pmeran utamanya deh [worried]

hm, kaka noey, thx info2nya...kayanya para fans jga luar biasa terbelah dua ya...[hmpfh]

jujur zman twilight dlu aq ckup tertarik krna castnya kok bening2...pd gk terlalu terkenal smua, klo pun kenal ya taunya cma para pmeran utamanya aj...tpi nyatanya pas filmnya tyang aq malah gk suka smntara yg dlu mgkn bete sma cast itu malah jdi termehek2 *pinjem isitilah kaka noey [hmpfh]

jdi, mari qta tunggu aja kelanjutannya ni syutingnya mule kapan n bkal tayang kapan sih? ???

sheenta

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 5.515
    • my TUMBLR
Re: FIFTY SHADES TRILOGY (GREY, DARKER & FREED)
« Reply #49 on: September 07, 2013, 03:38:31 pm »

kaka ollie, katanya mw mule syuting november 2013 buat tayang agustus 2014, ini untuk pilem pertamanya...

elle, aku jg bru sekali liat matt bomer on-screen... dia yg jd kakanya Darren Criss (si Blaine di Glee) muncul di sisen 3 Glee..
Logged

"Simon and Alisha - I Never Want To Be With Anyone Else"
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 ... 38   Go Up