;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Down

Author Topic: [Upcoming SBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)  (Read 3708 times)

Qayyis

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 276
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #10 on: November 16, 2016, 10:18:51 am »

Park Hye Ryun kalau nulis naskah bayangannya Jongsuk aja sprtinya  ;D
kalau si suzy udah fix smoga dia memperbaiki akting sedihnya, soalnya kalau sedih matanya kayak masih ceria gitu pas liat di UF, tp kalau romance apalagi konyol dapet bgt aktingnya  ;D
Logged

Momen langka :)

yare

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.440
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #11 on: November 17, 2016, 08:42:45 am »

iys nih park hye run demen banget ama jong suk.. bisa gak dipairing ama psh aja lagi hehehe

wkwk maunya kuga gtu wind wkwk
tp disana jarang ya yg dipasangin lagi di drama

Sekarang modelnya lg tuker2 pasangan. Hahaha
Jd kl kim soo hyun gak keburu wamil mungkin next drama psh ma ksh... Kan leeminhoo udh ma jjh, suzy udh tukeran ma woobin.
Heran juga ksh blm pernah di pairing ma psh mau di drama atw cf atw event...
« Last Edit: November 17, 2016, 08:49:23 am by yare »
Logged

bintanghijau

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.018
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #12 on: November 17, 2016, 06:13:06 pm »

iyaya psh kok blm pernah sama ksh???
Logged

we miss you yuki

-DiA-

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: -2
  • Offline Offline
  • Posts: 8.084
  • "tak sendiri"
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #13 on: November 19, 2016, 05:04:32 pm »

suka nih Pinocchio sama IHYV... fantasi profesi oke2 aja,, tapi semoga alurnya gak terlalu mainstream sama dua itu yg ada unsur ngebales  ke antagonisnya... sangat menanti nih serial...  [lovestruck]
Logged
>> <<
Sahabat adalah kita!!

Aprilcha

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.337
  • Mnikss;CityHall;Soaw;I do2; Masked Prosecutor
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #14 on: November 20, 2016, 08:09:09 pm »

Sw nya demen bngt sama jongsuk ;D ditunggu pairing jongsuk sama suzy [biggrin] kirain nih drama remake film hollywood itu ternyata lain wkwkw..
« Last Edit: November 20, 2016, 11:05:48 pm by Aprilcha »
Logged

Cha Seung Won is a versatile actor...
~ CityHall;Athena;GreatestLove;YAS;Hwajung ~

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3.853
  • lucky lucky
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #15 on: November 29, 2016, 07:36:03 am »

Suzy confirms supernatural romance While You Were Sleeping



It’s official: Suzy (Uncontrollably Fond) has signed on to star opposite Lee Jong-seok (W–Two Worlds) in the new drama While You Were Sleeping, from hit writer Park Hye-ryun of Pinocchio, I Hear Your Voice, and Dream High. The supernatural romance has also found a home at SBS, and PD Oh Choong-hwan of SBS’s medical romance Doctors will take the helm. This will be Lee Jong-seok’s third series with writer Park, and Suzy’s second after 2011’s Dream High, in which she made her acting debut.


While You Were Sleeping will be a legal supernatural drama, much like I Hear Your Voice—that series was about a public defender and a boy who could read minds, while this one is about a prosecutor and a girl who sees the future. Suzy has been cast as a young woman who has dreams about bad things that are about to happen to other people, and Lee Jong-seok will play the prosecutor who fights to stop those tragedies from coming true.

I expect the PD of Doctors to be a good fit for the contemporary romance; that show had the pitfall of seeming visually pretty but empty of substance at times, but with this writer I don’t have that worry at all, since she always delivers great characters and a compelling story. I’m really not enthused about Suzy’s casting, but I’ve always found something to like about the heroines in this writer’s dramas, so I’m going to keep an open mind and hope for the best. Maybe the drama will reward my optimism by keeping it light and funny and melo-free, with some chemistry on top.

While You Were Sleeping is being planned for a 2017 broadcast on SBS.

dramabeans
Logged

Qayyis

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 276
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #16 on: November 29, 2016, 10:46:58 am »

Suzy moga aktingnya ada peningkatan, soalnya ini salah satu drama SW fav, tp msh mikir2 buat nonton karna msh Darling shipper, mianhaeyo Jongsuk & writernim, semoga sukses!!
« Last Edit: December 31, 2016, 01:52:44 pm by Qayyis »
Logged

Momen langka :)

graha.grt

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 734
Re: [Upcoming KBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #17 on: December 06, 2016, 02:36:00 pm »

Liat di Asianwiki ini jadinya tayang di SBS ya bukan di KBS2. Eh btw, penulis korea kayanya banyakan yang sukses di SBS dulu ya, semisal Kim Eun Sook tuh dramanya kebanyakan tayang di SBS, Kim Eun Hee juga berkat Ghost, Hong Sister (meskipun debut di KBS), Ha Myung Hee, dan yang laen juga. Cmiww
Logged
Park Shin Hye Smudge Art by GrahaGallery :D

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3.853
  • lucky lucky
Re: [Upcoming SBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #18 on: December 06, 2016, 03:12:51 pm »

iya ini bakal tayang di SBS





Cr: DC

[Fan Edit] Lee Jong Suk & Suzy Bae
Logged

yare

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1.440
Re: [Upcoming SBS-2017] While You Were Sleeping (Lee Jong Suk, Suzy)
« Reply #19 on: December 06, 2016, 06:49:11 pm »

Kyny di sbs.. Pdny.  Pd doctors, mulai syuting awal thn dan tayang perkiraan musim panas krn preproduction... Sidus yg bakal produksi dramanya sblmny sidus ma phr kerjasama di pinochio...
Jujur gw gk suka pd nya... Dan preproductiob gk bisa ditebak dri semua drama preproduction yg udh tayang cuman dots doang yg sukses rating dan popularitas..
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7   Go Up