;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2   Go Down

Author Topic: [KBS2-2017] Girl's Generation 1979 (Bona, Choi Seo Jin, Lee Jong Hyun)  (Read 573 times)

elfaIQ

  • Chingu
  • **
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 1.518
  • JiJi shipper 😘 BoYoo Couple 😚
    • elfaIQ

Lingerie Girls' Generation
 
Profile
Drama: Lingerie Girls' Generation (literal title)
Revised romanization: Lanjeri Sonyeoshidae
Hangul: 란제리 소녀시대
Director: Hong Seok-Ku
Writer: Kim Yong-Hee (novel), Yoon Kyung-Ah
Network: KBS2
Episodes: 8
Release Date: September 11, 2017 --
Runtime: Mon & Tue 22:00
Language: Korean
Country: South Korea
Plot
Story is set in Daegu, South Korea during the 1970's. Lee Jung-Hee is in the 2nd grade of high school. She has a bright personality and is the second daughter of a family who runs a toy factory. She and her friends go through adolescence.

Notes
Takes over the KBS2 Mon & Tue 22:00 time slot previously occupied by "School 2017."
Based on the novel "Lanjeri Sonyeoshidae" by Kim Yong-Hee (published February 12, 2009 by Saenggokui Namoo).
Director Hong Seok-Ku and screenwriter Yoon Kyung-Ah previously worked together in 2017 KBS2 drama series "Ms. Perfect."
Lee Jong-Hyun (‘CNBLUE’) has been offered the lead male role and he is considering the offer.
Cast
TBA

http://asianwiki.com/Lingerie_Girls%27_Generation
« Last Edit: September 21, 2017, 08:57:33 pm by whatea »
Logged

YJ's bodyguards 😘😘😘

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.729
Re: [Upcoming KBS2-2017] Lingerie Girls' Generation
« Reply #1 on: August 23, 2017, 07:53:25 pm »

script reading



cr: tvreport
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.729
Re: [Upcoming KBS2-2017] Lingerie Girls' Generation
« Reply #2 on: August 26, 2017, 07:50:48 pm »

stills



cr: osen
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.729
Re: [Upcoming KBS2-2017] Lingerie Girls' Generation
« Reply #3 on: August 28, 2017, 08:06:46 pm »

teaser



<a href="https://www.youtube.com/v/Tg9f8z72JZo" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/Tg9f8z72JZo</a>




cr: KBS Drama
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.987
  • lucky lucky

yang cewe peran utamanya yg mana ya?
Logged

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.729

yg cewek si Bona @wind leadnya. yg main di The Big Hits. klo ce satunya itu adeknya Kim Ok Vin (kim Ok Bin) kyknya ini produksi fnc deh makanya pake lead dr agensi mrk. fnc kan klo bikin drama selalu pake lead artis sendiri. gak kyk Huayi Brothers yg mlh pake artis dr agensi lain.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.987
  • lucky lucky

wajah mereka berdua mirip ya, oh ternyata yg di the best hit yg kurus banget itu ya..
makanya aku kira yg rambut dikepang yg jadi lead kayaknya lbh sering liat dia karna wajahnya mirip kakanya ya





Logged

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 30.729

iya dia sempet main film @wind dan sering dateng ke acara VIP premiere mknya mukanya familiar. tp ya gt lbh bnyk yg kenal dia sebagai 'adeknya kim ok bin' gw mlh gak gak inget namanya cm kenal muka.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

windparis

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 3.987
  • lucky lucky

udah nonton eps 1,setting gang yang dipake persis sama reply 1988
tp gak suka sama karakter LFnya  [worried]
Logged

rony92

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 7.179

ini berasa nonton reply coba tyg di TVN.

masih blm tau love linenya gmn? yg member cnblue itu bakalan sama yg baru pidahan bukan ya???
Logged
pada sehat?
Pages: [1] 2   Go Up