;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 ... 44 45 46 47 [48]   Go Down

Author Topic: El Niño ` Fernando Torres`  (Read 64707 times)

Merseyside

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.996
  • positive..^^..
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #470 on: August 05, 2010, 10:29:49 am »

Torres: I'm really happy at Liverpool
3 August 2010

Fernando Torres is staying at Liverpool as he wants to write his place in the history books by bringing a long-awaited league title back to Anfield. The 26-year-old was linked with a move away from Merseyside after a disappointing seventh-placed finish in the 2009/10 Premier League, with Chelsea and Manchester City reportedly ready to make British record bids.

However, those who speculated about the striker's future did a major disservice to his love for, and loyalty to, the Reds. When former manager Rafa Benitez brought the Atletico Madrid star over to Liverpool in the summer of 2007, Torres was given a DVD highlighting the club's long and glorious history.

While he was holed up in the city centre awaiting the completion of the finer points of his transfer, it was those iconic images on his television set - and subsequently the response from fans who immediately took him to their hearts - which cemented his relationship with the 18-time English champions. But Torres did not fail to notice that on the DVD there was no mention of a league title since 1990 - and that is something he is desperate to rectify.

"I know that one trophy here at Liverpool - maybe the Premier League - means more than three or four with another club," he said. "This was my target from the day I came and it's still my target. Hopefully this season we can feel this sensation here at Liverpool.

"This is the best club in the country, so the targets and expectations are always high. At Liverpool the aim is to fight for every title. It was difficult last season but we are sure we can improve this season."
more here

 I Like This... [thumbsup] [thumbsup]
Logged
[

Muhammad Alif Ambia

c1ark_k3nt

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 21.461
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #471 on: April 07, 2011, 11:47:03 am »

Torres Sudah 790 Menit Tanpa Gol
Doni Wahyudi - detiksport
 
Jakarta - Fernando Torres dimainkan penuh oleh Carlo Ancelotti saat Chelsea tunduk atas Manchester United. Kembali gagal bikin gol, dia malah dapat kartu kuning karena diving. El Nino tercatat sudah mandul selama 790 menit.

Dimainkan sebagai starter, Torres diduetkan dengan Didier Drogba dalam laga leg pertama perempatfinal Liga Champions dinihrai tadi. Meski diberi kesempatan sepanjang 90 menit namun Torres kembali gagal mencetak gol buat The Blues. Tuan rumah pun kalah 0-1.

Jika ditotal sejak kedatangannya ke Stamford Bridge pada Januari lalu, itu berarti mantan striker Liverpool itu sudah melewati 790 menit pertandingan tanpa merobek jala lawan. Atau jika dihitung berdasarkan jumlah pertandingan yang dijalani maka sudah 12 laga El Nino tidak merayakan selebrasi gol atas namanya sendiri. Demikian dikutip dari Marca.

Kegagalan Torres mencetak gol berjalan seiring performanya yang kurang meyakinkan. Dinihari tadi misalnya, statistik UEFA menyebut kalau Torres hanya membuat tiga tembakan ke arah sasaran dan satu yang melenceng.

Paling tidak cuma dua peluang bersih yang diciptakan mantan pemain Atletico Madrid tersebut. Setelah tembakannya di menit tujuh yang tepat mengarah ke Edwin van Der Sar, kesempatan lain datang saat sepakannya dimentahkan tiang gawang.

Torres juga seperti kurang punya daya juang, yang membuat dia kerap terjatuh saat berduel dengan bek MU. Puncaknya adalah kartu kuning yang dia terima saat melakukan diving jelang akhir laga.

Sejauh ini Torres masih dapat dukungan penuh dari Carlo Ancelotti yang kerap memberi pembelaan atas buruknya produktivitas sang striker. Namun El Nino jelas harus berhati-hati karena Carletto, fan Chelsea dan Roman Abramovich jelas tak bisa menunggu terlalu lama untuk melihatnya mulai mencetak gol.

SUMBER


fansnya pool pasti seneng banget nih [hmpfh]
Logged

Our Time Will Come

n3tr4lg1rl

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 26.737
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #472 on: April 07, 2011, 02:39:11 pm »

kalo ga salah di epl minggu ini chelsea ketemu westham yg lagi turun performa nya.
kesempatan baik buat torres tuk pecah telor. let's see let's see...

from hero to zero....
Logged


 [lovestruck] Lee Cha Don & Bok Jae In in Incarnation of Money[lovestruck]

shabutaro

  • Special Member
  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8.908
  • Itu yang namanya shabutaro
    • shabutaro blog
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #473 on: April 07, 2011, 03:45:05 pm »

Torres Sudah 790 Menit Tanpa Gol
fansnya pool pasti seneng banget nih [hmpfh]


thank you for 50 Million-nya roman [thumbsup]
selamat menikmati torres, dan no money warranty back [hmpfh]
Logged

~live for lautan indonesia~

Zetsu

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4.751
  • Aw~
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #474 on: April 09, 2011, 12:13:40 am »

hahaha torres the next nya sheva [thumbsup]
Logged

love_wee

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 847
  • liverpudlian forever
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #475 on: April 11, 2011, 09:50:12 am »

Torres Sudah 790 Menit Tanpa Gol
fansnya pool pasti seneng banget nih [hmpfh]


thank you for 50 Million-nya roman [thumbsup]
selamat menikmati torres, dan no money warranty back [hmpfh]
yayayayayaya  seneng bangetlah..... :D [hmpfh] [thumbsup]
Logged

n3tr4lg1rl

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 26.737
Re: El Niño ` Fernando Torres`
« Reply #476 on: April 12, 2011, 01:31:20 pm »

gimana nih kang torres? pengganti anda carroll dah bikin dua gol loh  [hmpfh]

*kabuuuuuuuur*
Logged


 [lovestruck] Lee Cha Don & Bok Jae In in Incarnation of Money[lovestruck]
Pages: 1 ... 44 45 46 47 [48]   Go Up