;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 13   Go Down

Author Topic: Humor Suroboyoan  (Read 32029 times)

KIRA_mekiman

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3.224
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #20 on: November 19, 2007, 05:54:59 pm »

jancuuk...critane ngawur kabeh..mblarah gak karuan....tp patut d acungi cloret..eh,maksud q d acungi jempol sekel... ;D
*sepurane sing akeh....saiki aq g duwe crito sing rodo' gendeng....aq mung melu moco..tp kapan2 tak wenehi crito*
Logged

M_Shinoda1990

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 3
  • Offline Offline
  • Posts: 240
  • BaNd!T ZurGa™
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #21 on: November 20, 2007, 11:49:22 pm »

wakakakakakak critone lucu dulur....pasang maneh sing akehhh

ancok i sampek ngompol aku mocone...

heuehuehuehueheuh kabeh podho asli suroboyo ta ??
wong malang e ono ga ??
Logged
ADA YANG PUNYA DRIVER IBM ThinkPad T30 GA ?? KALO PUNYA HUB AKU YA !!!!!!!!
MAKASI SEBELUMNYA ^^

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #22 on: November 26, 2007, 11:54:42 am »

Ngentutan

Yuk Jah lungo perikso nang dokter.

"Opoko sampeyan ning ?'' Jare doktere.

Yuk Jah terus cerito, "Iki lho dok, wis sak wulan iki  aku malih ngentutan. Sak jam isok ping sepuluh aku ngentut. Cumak  untunge, entutku iku gak mambu ambek gak onok suorone, dhadhi gak onok sing  ngerti.
Lha iki pas aku longgo ndhik ngarepe sampeyan ae wis ping telu aku ngentut. Tapi sampeyan gak ngerti tho, mergo iku mau, entutku gak muni ambek gak mambu. Cumak aku malih gak enak dhewe, mosok arek wedhok ngentutan ".

"Oh, ngono tah.. Lek ngono tebusen resep iki. Seminggu maneh mbaliko  rene maneh" jare doktere.

Pas wis seminggu yuk Jah mbalik maneh nang doktere.

"Wis enakan tah ?" takok doktere.

"Aku gak ngerti obat opo sing dokter kekno wingi, cumak entutku saiki kok ambune malih bosok gak karuan.
Sampek kudhu nggeblak aku. Tapi untunge entutku sik tetep gak muni", jare yuk Jah.

"Berarti saiki irung sampeyan wis gak buntu maneh. Saiki tebusen resep iki yo" jare doktere.

"Obat opo maneh iku pak dokter ?" takok yuk Jah.

"Obat kopok.."
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #23 on: November 26, 2007, 11:56:10 am »

Salesman

Kapanane onok Salesman Vaccum Cleaner  teko ndhik omahku.

Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro  salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndhik  karpet.

Jarene ngene “Wis pokoke buk, lek sampek vaccum cleanerku iki gak isok nyedot, tak jamin tak emploke sithok-sithok tembeleke wedhus iku."

Jare ewangku "Peno kepingin didhulit sambel tha ngemploke ?".

"Lho opoko masalae ?'' salesmane takok.

"Lha peno gak ndhelok tha saiki lampu mati ..."
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^

lhea-vie

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 365
  • UUUGHH....CAPEEK....
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #24 on: November 26, 2007, 03:29:27 pm »

Huwahahahahah....................aq ngguyu sampe glundang-glundung moco crito'ne phantie sing ngentutan  ;D ;D ;D ;D

Phantie.....salut gawe kon, tak kirimi keong mergo crito'mu iso gawe aq ngakak g mandek2 

Pisan maneh...Hwahahahahah.......... ;D ;D ;D ;D ;D
Logged

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #25 on: November 26, 2007, 03:33:32 pm »

Huwahahahahah....................aq ngguyu sampe glundang-glundung moco crito'ne phantie sing ngentutan  ;D ;D ;D ;D

Phantie.....salut gawe kon, tak kirimi keong mergo crito'mu iso gawe aq ngakak g mandek2 

Pisan maneh...Hwahahahahah.......... ;D ;D ;D ;D ;D
Suwun yo keong-e ta'ke'i keong pisan soale gelem ngeke'i komentar , eh.... wes melbu thread absen ta?
« Last Edit: November 26, 2007, 03:40:20 pm by phantie »
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^

lhea-vie

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 365
  • UUUGHH....CAPEEK....
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #26 on: November 26, 2007, 03:37:31 pm »


Suwun yo keong-e ta'ke'i keong pisan soale gelem ngeke'i komentar (tapi gak iso saiki, soale keongku dina iki wes mari ta' gawe :)), eh.... wes melbu thread absen ta?

Uwes...jek tas'an absent. Aq yo suwun wes diwenehi keong. Ayo saiki balapan keong ae.....sopo sing menang kudu ngepost crito . Siji....loro....telu..........yeee.......phantie kalah, ayo ndang ngepost crito........ :P  *hayah*
Logged

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #27 on: November 26, 2007, 03:37:57 pm »

Argowilis

Onok wong papat podho gak kenale numpak sepur Argowilis jurusan Suroboyo-Bandung.

Sing pertama ibu-ibu umure sekitar 60an. Ketokane termasuk keluarga ningrat lek ndhelok pacakane.

Sebelahe ibu-ibu iku onok cewek ayu koyok covergirl majalah umure sekitar 20-an.

Ndhik ngarepe ibu-ibu iku mau onok tentara berseragam dinas,lengkap karo tanda jasane. Pokoke berwibawa, umure 50-an.

Sebelahe tentara mau onok arek lanang gondrong umure 25-an. Ketokane rocker.

Selama perjalanan, wong papat iku ngobrol  macem-macem. Sampek moro-moro sepure mlebu terowongan athik lampune mati, dhadhi petengan pol. Wong papat iku malih meneng kabeh.

Gak sui moro-moro onok suoro pipi disun terus mari ngono suorone wong dikaplok  PLAK..!!!. Wis mari ngono sepi maneh.

Sing ibu-ibu iku mau mbatin," Wah hebat arek wedhok sebelahku iki, isok menjaga harga diri, gak gelem diperlakukan sembarangan".

Sing arek wedhok sebelahe yo mbatin pisan, "Gak salah tah, sing ngesun mau iku, wong onok arek ayu koyok aku kok malah nenek-nenek tuwek sing disun".

Lha sing tentara iku ambek  ngusap-ngusap pipine sing kenek kaplok melok mbatin pisan,"Jangkrik, gak  melok ngesun tapi kenek kaplok. Dikiro aku pengecut tah, lek aku gelem  gak usah ngenteni peteng. Wah
tersinggung aku".

Arek rocker iku karo ngempet ngguyu melok mbatin pisan,"Kapan maneh rek, isok ngaplok kolonel gathik konangan. Padahal sing tak sun mau iku tanganku dhewe".
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #28 on: November 26, 2007, 03:45:23 pm »

"Rp. 200,000"

Sore-sore jam 3 onok tamu teko omahe Cak No.

"Kulo nuwun. Aku Kusen ning. Cacakmu onok tah ?" jare tamune.

"Sik durung mulih.. diluk ngkas paling, pinarak sik cak.." jare  bojone Cak No.

Mari ngono arek loro malih asik ngobrol ambek ngenteni Cak No mulih.

"Sik tah ning, lek tak sawang-sawang sampeyan iku ayu lho athik seksi pisan'' Kusen mulai ngerayu.

"Peno jok macem-macem lho, tak kandakno bojoku tebhal sampeyan" jare bojone Cak No.

"Ngene lho ning, aku wis gak tahan maneh. Lek aku oleh sun pipi sampeyan pisan  ae, dhuwik satus ewu iki jupuken" jare Kusen ambek ngetokno seket ewuan  loro.

Pikire bojone Cak No, mek disun thok ae, gak bakal konangan, opomaneh jamane krismon lak lumayan tah.

"Yo wis, tapi diluk ae yo".  jare bojone Cak No.

Mari ngesun, Kusen ngekekno dhuwike.

"Tapi ning, aku sik gak lego lek gak ngesun karo-karone. Lek oleh  ngesun sitoke, tak kei satus ewu maneh" jare Kusen.

Pikire bojone Cak No, yo gak opo-opo se, paling mek diluk koyok mau. Mari ngesun, Kusen ngetokno satus ewu maneh.

Bojone Cak No sueneng gak karuan, "Sing iki  pisan cak... gae bonus", jarene.

Mari ngono Kusen terus pamitan alasane  kesuwen ngenteni Cak No gak teko-teko soale katene arep onok urusan liyo.

Gak sui, Cak No mulih. "Cak mau onok konco sampeyan teko jenenge  Kusen, wonge antik pol.." bojone cerito.

"Oh iyo pancen mbethik arek iku.. Jarene kate nyaur utang rongatus ewu, wis dibayar tah  ?."
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^

phantie

  • Chingu
  • **
  • Keong: 52
  • Offline Offline
  • Posts: 1.686
  • Try and Practice to be the Best!!
Re: Humor Suroboyoan
« Reply #29 on: November 26, 2007, 03:50:07 pm »

Babaran

Bojone Turkan mbobhot guedhe, wis kari ngitung dino. Jare konco-koncone, onok dukun sekti jenenge Wak So sing isok mindahno lorone wong ngelairno seko ibuke ndhik bapake jabang bayi.

Mergo kepingin nyenengno bojo, Turkan manut opo jare konco-koncone.

Pas wis wayahe, Turkan ngeterno bojone ndhik nggone Wak  So.

Karo Wak So, Turkan ditakoni kiro-kiro sak piro kuate nanggung lorone wong babaran.

Gawe permulaan Turkan njaluk seprapat dhisik.

Ambek Wak So, Turkan sikile dicancang tali rapia terus dikongkon cekelan amben sing kuat, soale masio mek seprapat, lorone wis gak ketulungan.

Mari moco aji-aji, Wak So mulai mindahno lorone bojone Turkan sing wis tambah mules.

Tibake Turkan menter gak bengok-bengok  blas. Wak So bingung, cik kuate arek iki.

Malah Turkan njaluk ditambah  maneh lorone.

Ambek Wak So dipindahno maneh lorone sampek  separo.

Tibake Turkan tetep menter gak keroso loro blas.

Mergo sik keroso kuat, Turkan njaluk ditambah maneh lorone sampek telung prapat.

Masio bingung Wak So tetep nuruti panjaluke Turkan  iku.

Tibake Turkan sik pancet menter, cumak rodhok pucet sitik.

Jarene Turkan, "Wis Wak So, lorone kekno aku kabeh ae, cik bojoku gak usah ngerasakno loro blas".

Mari ambekan dhowo, Wak So ngepolno tenogone gawe mindahno lorone ndhik Turkan kabeh.

Gak sui ngono bayeke langsung lahir.

Bojone Turkan ketok seger mergo gak loro blas, bayeke yo seger, Turkan yo sik isok mesam-mesem.

Ambek Wak So, Turkan disalami, "Hebat awakmu nak".

Gak sui Turkan sak keluarga pamitan mulih.

Bareng katene mlebu montor, supire Turkan digugah mueneng ae, tibake wis mati .....
Logged

Hohoho... avatar ama siggyku sama ^^
Pages: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 13   Go Up