;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 61   Go Down

Author Topic: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends  (Read 28763 times)

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
[2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« on: April 16, 2013, 04:38:10 PM »







Member :

MC Kang Ho Dong, Yoo Se Yoon, Yoon Jong Shin, Kim Hyun Joong, Yoon Si Yoon, Kim Bum Soo, Super Junior‘s Eunhyuk, and After School‘s UEE


Kang Ho Dong’s new SBS variety, ‘Barefoot Friends’, reveals final cast as they set off to Vietnam



After many rumors and guesses concerning who will join the cast of SBS‘s new variety show, fans were finally able to catch a glimpse of the whole cast for the upcoming show which will now be known as ‘Barefoot Friends‘!

MC Kang Ho Dong, Yoo Se Yoon, Yoon Jong Shin, Kim Hyun Joong, Yoon Si Yoon, Kim Bum Soo, Super Junior‘s Eunhyuk, and After School‘s UEE all gathered together for the first time at Incheon International Airport to film the opening scene at 7AM on the 4th KST.


The cast will spend a 3 night and 4 day trip in Vietnam, and the eight members will be split up into two teams of four members and perform various missions. The cast showed their excitement for the new show by giving their “fighting” cheer before boarding the plane. Yoon Jong Shin will be boarding separately due to his recording for ‘Incarnation‘.

‘Barefoot Friends’ will premiere following ‘K-Pop Star 2‘ on the 21st!


Pics E01 Vietnam

2013 SBS VarShow Barefoot Friends E01 Vietnam Kim Hyun Joong

2013 SBS VarShow Barefoot Friends E01 Vietnam Yoon Si Yoon

2013 SBS VarShow Barefoot Friends E01 Vietnam Eun Hyuk


[/color]
« Last Edit: April 17, 2013, 03:42:52 PM by sexy4yennie »
Logged

crastag

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #1 on: April 16, 2013, 04:41:31 PM »



New SBS variety show ‘Barefoot Friends’ reveals preview for first episode in Vietnam


Set to begin next week, SBS‘s newest variety program ‘Barefoot Friends‘ hyped up its first episode with a teaser preview that was aired after this week’s ‘Running Man‘ episode.

The cast members set off a few weeks ago to film their first episode in Vietnam. The preview shows them encountering the locals and doing various tasks and fulfilling missions, often related to Vietnamese culture.

Featuring ‘nation’s MC’ Kang Ho Dong, the cast lineup includes Yoo Se Yoon, Yoon Jong Shin, Kim Hyun Joong, Yoon Si Yoon, Kim Bum Soo, Super Junior‘s Eunhyuk, and After School‘s UEE.

‘Barefoot Friends’ will air next week at 4:50 PM KST, replacing ‘K-Pop Star 2‘ as part of SBS’s Sunday evening variety block.

Check out the preview below!


20130414 맨발의친구들 예고편
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ar-6AET3As4

teaser 2
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hfiYFfr1n1M





[/font][/size]
Logged

crastag

~Chi~yoko~

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 175
  • Running Man's, Revenge's, TWD's, GofThrone's fans
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #2 on: April 17, 2013, 01:10:59 AM »

Ini ya var show baru sbs yang katanya agak/ sedikit mirip sama running man
tayangnya juga tiap minggu lagii, buset dah sbs
semoga ga bakal ada efek negatif apa2 ya di RM
tapi adaa Uee, bakal coba nonton epi 1 nya ntar hehehe Goodluck anyway
Logged

irawan_yi

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5446
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #3 on: April 17, 2013, 12:45:31 PM »

wah musti di icip2 ni  episode awal.. smoga baguss dah...
Logged
 

Netral

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12597
    • http://warna-warnikisahputihabu-abuku.blogspot.com/
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #4 on: April 17, 2013, 01:56:59 PM »

Wah baca-baca infonya emang rada mirip Running Man yah? ;D
Sama-sama SBS lagi..

Mau coba nonton juga episode perdananya
Logged
Eksis dengan suka bikin onar dan OOT? Sudah nggak zamannya. Diskusi cerdas dan sehat, itu baru eksis ;) |  Follow Official Twitter Lautan Drama Indonesia di www.twitter.com/lautandrama

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #5 on: April 17, 2013, 03:20:54 PM »


130404 going 2 Vietnam










another pics

http://postimg.org/gallery/2o3yjq4u/4c33c492/


[/font][/size]
Logged

crastag

irawan_yi

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5446
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #6 on: April 17, 2013, 10:22:54 PM »

tgl berapa si tayang.. mudah2an ada yg mau ngesub juga :D
Logged
 

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #7 on: April 18, 2013, 10:55:12 AM »

tgl berapa si tayang.. mudah2an ada yg mau ngesub juga :D

minggu besok

21 April @irawan

dan sekarang G lagi baca info yg menggembirakan juga

Indonesia?
Logged

crastag

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #8 on: April 18, 2013, 10:57:44 AM »



huaaaaaaaaaa

http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&oid=108&aid=0002213743&sid1=001

google translate


SBS siaran capture => bertelanjang kaki teman 'Trailer
The 'teman' kedua Barefoot melanjutkan perjalanan ke Indonesia.

18 Menurut beberapa lembaga penyiaran, 'Good Sunday - Bertahan Audition K-Pop Star' SBS tindak lanjut program hiburan baru akan disiarkan ke teman-teman 'Barefoot' (selanjutnya disebut 'maenchin') diikuti oleh Vietnam, daun Indonesia.

Namun tidak membuka pertama kalinya sisi Vietnam berita diantisipasi sekali lagi dibawa ke luar negeri dikatakan merangsang keingintahuan. Peserta program meninggalkan dibawa kembali ke Indonesia bulan ini.

The maenchin depan Kang Yoon Jong Shin yuseyun, Kim Bum Soo, Kim Hyun Joong yunsiyun, Eunhyuk Super Junior, After School Yui meninggalkan Vietnam setelah selesainya tembakan pertama dan kembali ke delapan hari terakhir.

Anggota mereka berjuang untuk melakukan misi di bawah komando kehidupan dengan cara yang sama seperti orang-orang Vietnam biasa selama '24 jam 'di' Dalam 'Trailer maenchin, karena masyarakat tertarik melihat. Persyaratan dalam prinsip 'swasembada' dari apa yang menarik perhatian.

Menunjukkan di layar cor berikut jika Anda Anda menjalankan cyclo becak sepeda atau sepeda motor untuk mematikan di bawah terik matahari dan memancing di perahu, dan melihat untuk perdagangan langsung di pasar.

Tertarik frase 'perjalanan bertelanjang kaki untuk menemukan kebahagiaan sejati dengan. Kiri trailer tentang arti judul 'bertelanjang kaki' ditafsirkan berarti apa-apa tanpa melompat anggota 'bertelanjang kaki.

The Trailer 'maenchin' yang berisi proses pengangkatan terjadi dalam kehidupan orang-orang Vietnam dan kehidupan untuk dirinya sendiri tanpa bantuan, melihat melampaui bahasa, untuk berbagi tawa dan keringat, dan mengangkat harapan untuk siaran ini.

Sekali lagi, diikuti oleh Vietnam, Asia Tenggara Anda ingin melakukan setiap misi mereka menemukan negara-negara lain di Indonesia, untuk merangsang keingintahuan "'maenchin kedatangan 21 hari sejak baris pertama' Good terlihat Minggu.

Logged

crastag

sexy4yennie

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 12590
Re: [2013 SBS] [Variety Show ] Barefoot Friends
« Reply #9 on: April 18, 2013, 11:07:55 AM »


siap2 stalker nich kl memungkin kan ;D

semoga gak jauh2 dr Jkt syut nya

jd msh memungkinkan buat nge stalkerin mrk ntar

hyunjoong ahhh  [lovestruck]

Logged

crastag
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 61   Go Up