;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [SNS-2014] VAMPIRE FLOWERS (Hyeongkon, Jaehyung, Hyojun, Yunyoung, Sungmin)  (Read 4490 times)

Netral

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 13.061
    • http://warna-warnikisahputihabu-abuku.blogspot.com/

Title : Vampire Flower
Episode : 7 (to be Confirmed)
Web Broadcast : SNS Drama
Airing Date : 05 May - June 2014 (Estimated)

Synopsis:

In Korea, 'Twilight' series started to get the love 'Vampire' the material 'Vampire tests' limitations, such as the destruction of the material and the cable TV movies and dramas, plays and other cultural content is the most attractive of vampires trend in terms of the number of utilized.

'The Vampire Flower "is now a full-fledged recording after all the pre-meeting preparations in full swing. Mysterious vampire character appeared in an atmosphere that will give men and women who will be interested to learn there are collected.

CAST:
A-Jax : Hyeongkon, Jaehyung, Hyojun, Yunyoung, Sungmin, Seungjin, Seungyub

Halloween is set to come early for A-JAX fans, following an announcement that four members of the boy band will feature in a screen adaptation of the popular web novel “Vampire Flower”. The drama is set to air in May-June this year, and will feature Jaehyung, Hyunggon, Seungyub and Hyojun. They will play, respectively, the roles of Louis, Reka, Baekhan and Akan.

This news comes on the back of a very busy last few months for A-JAX, which has seen them involved in picture shoots, advertising campaigns, and TV dramas. They have also recently returned from a successful showcase in China.

Fans can expect a very different look for the four A-JAX stars in “Vampire Flower”, which is set to have a feel not dissimilar to the Twilight series. The story centers on the adventures of Louis, who becomes drawn into the spooky but intriguing world of a group of vampires. Its makers also say that it will feature a romantic story which unfolds between a vampire and a human character.

The director of the drama, Kim Sang Hoon, explained that he had been very keen to cast the four boy band stars, considering them ideal for these roles. He said, “They are very diverse – they can be tough and masculine when they need to be, and become toyboy romantics just as easily. They add a lot of passion and mystery to the drama.”


source : http://www.dramarecap.com/four-a-jax-members-set-to-appear-in-vampire-flower-web-drama
Logged
Eksis dengan suka bikin onar dan OOT? Sudah nggak zamannya. Diskusi cerdas dan sehat, itu baru eksis ;) |  Follow Official Twitter Lautan Drama Indonesia di www.twitter.com/lautandrama

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.667

Trailer released for the Korean drama 'Vampire Flower'










source: hancinema

Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.667

Br ntn nih drama. Epinya dikit dan durasinya jg singkat. 1 epi=15m.
Lumayan sih mnrt gw, meski sampai ending msh gak ngerti gunanya si bunga vampir apa dan knp bs hlg. Yg jd Louis kok beda ma poster ya? Di poster kyk tinggi dan keren tp kok pas liat pendek dan imut mukanya [lol] mirip yg main di Ma Boy.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

decie_imoet

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 7.048

ini mini drama jujur ga banget... Gajesnya luar biasa  ;D

di angkat dr web toon ya? tiap episode cuma 15 menit

yg bikin gue ga ngerti ama bunga vampire nya itu, yg punya itu bs jd raja vampir tapi how it works?

Banyak plot hole, sama juga si cewe... Masa gara2 mamanya dulu florist trs dy terpilih?

Oh ya itu open ending ya? Si reikka rambut merah itu pengen jadi vampir?

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.667

wk wk mgkn niatnya mau bersambung tp gak jd kali cie. dikira semua dah bc webtoonnya apa ya? jd gak dijelasin. gw jg gak ngerti tuh ma bunganya. klo Rekki endingnya tnyt dia jht dan emg tahu klo Louis gak minat jd raja jd dia yg jd raja
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

decie_imoet

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 7.048

wk wk mgkn niatnya mau bersambung tp gak jd kali cie. dikira semua dah bc webtoonnya apa ya? jd gak dijelasin. gw jg gak ngerti tuh ma bunganya. klo Rekki endingnya tnyt dia jht dan emg tahu klo Louis gak minat jd raja jd dia yg jd raja

iya kali ya? Jadinya nanggung banget deh

sama disini vampirnya lemah2 bgt... cuma nilai positifnya bs ngilang ajah

iya tuh... jujur gw lbh suka ama reikka rekki siapa itu... lbh cool  [hmpfh]

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.667

Hi hi tp Rekka mukanya bad boy bgt ya? Si Louis imut pipinya bulet jauh bnr ma gbr di posternya [lol] si Baekhan ma Akan cm jd pajangan dan meramaikan suasana. Kyknya gak semua personel ikt main. Cm berempat doang.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

decie_imoet

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 6
  • Offline Offline
  • Posts: 7.048

iya bad boy, cucok jadi vampire...  ;D

Louis banci banget, gue ngakak tiap adegan tarungnya dia. Gemulai aduhayy

Iya mereka berdua cuma jadi pelengkap ajah... Macam BBF aja apa2 harus berempat...

Yg ga banget lagi cara mati ketuanya itu loh... Gitu doang  [yawn]

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.667

wk wk hooh itu ketua gpg bgt koit kyk gak pny kemampuan 'wah' yg jd Louis keseringan nari jd gemulai [lol] [lol]
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS
Pages: [1]   Go Up