;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [tvN-2018] LET'S EAT 3/식샤를 합시다 3 (Yoon Doo Joon, Baek Jin Hee)  (Read 920 times)

Flash768

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 89
  • SEUSEUH TAH BEUNGEUT!

LET'S EAT SEASON 3

Profile
• Drama: Let's Eat 3 (literal title)
• Revised romanization: Shiksyareul Habshida 3
• Hangul: 식샤를 합시다 3
• Director: Choi Kyoo-Sik
• Writer: Lim Soo-Mi
• Network: tvN
• Episodes:
• Release Date: July 16, 2018 --
• Runtime: Mondays & Tuesdays 21:30
• Language: Korean
• Country: South Korea

Notes
• "Let's Eat 3" takes over tvN's Monday & Tuesday 21:30 time slot previously occupied by "About Time”
• Seo Hyun-Jin to make cameo appearance in tvN drama series “Let’s Eat 3.”

Related titles:
• Let's Eat | Shiksyareul Habshida (tvN / 2013)
• Let's Eat 2 | Shiksyareul Habshida 2 (tvN / 2015)
• Let's Eat 3 | Shiksyareul Habshida 3 (tvN / 2018)

Cast
• Yoon Doo-Joon - Koo Dae-Young
• Baek Jin-Hee - Lee Ji-Woo
• Lee Joo-Woo - Lee Seo-Yeon
• An Woo-Yeon - Sun Woo-Sun
• Kim Dong-Young - Bae Byung-Sam
• Byung Hun - Kim Jin-Seok
• Seo Byeock-Joon - Lee Sung-Joo
• Seo Hyun-Jin - Baek Soo-Ji (cameo)


Cr : AsianWiki
« Last Edit: September 09, 2018, 05:42:01 pm by Flash768 »
Logged

Flash768

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 89
  • SEUSEUH TAH BEUNGEUT!

FIRST SCRIPT READING


Show Spoiler
Characters Poster
Highlight's Yoon Doo Joon


Baek Jin Hee

cr : soompi
« Last Edit: June 28, 2018, 03:34:30 pm by Flash768 »
Logged

pattrick

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4.028

Sundul keatas.

Berhubung sebelumnya sudah menyaksikan lets eat 1,2 jadi penasaran makanan apalagi yg mau di sajikan dalam series ke 3 ini. Dan emang lets eat 3 ini kurang menggugah selera makan di banding yg 1 dan 2. Lets eat sekarang juga banyak perubahan sama karakter go Dae young yg perasaan lebih kalem dan gk bisa menguasai keadaan. Padahal 1,2 sosok go Dae young ini sangat bisa melobby orang untuk ikut asuransi.

Logged

arlin81

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 1
  • Offline Offline
  • Posts: 20.564
  • mY beautiful WorlD

Baru mau mulai ntn, aduuuh itu makananny kok enak2 ya...bikin lapar aj. Oya scr kmrn2 bis ngintip ini drama di yt, gw suka couple yg tinggal serumah deh, ga tau namany, lucu aj liat mrk bedua.
Logged
[wivel] mY couple " Go Sang Hyuk - Yang Kkot Nim " [wivel]

Pages: [1]   Go Up