;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: [Upcoming KBS2 - 2019] Doctor Prisoner (Namgung Min, Kwon Nara, Kim Byung Chul)  (Read 565 times)

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 16.036

Profile

Drama: Doctor Prisoner
Revised romanization: Dakteo Peurizeuneo
Hangul: 닥터 프리즈너
Director: Hwang In-Hyuk
Writer: Park Kye-Ok
Network: KBS2
Episodes:
Release Date: March, 2019 --
Runtime: Weds. & Thurs. 22:00
Language: Korean
Country: South Korea

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©

Na Yi-Je (Namgung Min) is a surgeon with excellent skills and he also is a kind person. He gets involved in a medical accident which he did not cause. The medical accident leads Na Yi-Je to get kicked out of the hospital where he works. He then begins work as the chief of a prison medical clinic.

Notes

1. Takes over the KBS2 Wed. & Thu. 22:00 time slot previously occupied by "Liver or Die."
2. Nara has been offered the lead female role and she is considering the offer positively.

Cast

Namgung Min - Na Yi-Je

http://asianwiki.com/Doctor_Prisoner
« Last Edit: January 11, 2019, 02:55:10 pm by za_87 »
Logged

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 16.036
Re: [Upcoming KBS2 - 2019] Doctor Prisoner
« Reply #1 on: October 08, 2018, 02:19:01 pm »

Namgoong Min is working on selecting his next project!

On October 8, it was reported Namgoong Min will be starring in upcoming KBS drama “Doctor Prisoner.”

In response, the actor’s agency 935 Entertainment commented, “‘Doctor Prisoner’ is just one of the projects he was offered. He is considering [the offer].”

“Doctor Prisoner” is about a successful doctor who has to leave the hospital he was working at due to unfortunate circumstances and applies to work at a prison’s medical department while planning revenge on his former hospital.

The drama will be directed by Hwang In Hyuk, whose recent works include “Laurel Tree Tailors” and “Assembly.”

“Doctor Prisoner” is scheduled to premiere in March 2019.

Source : Soompi
Logged

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 16.036

Namgung Min, Kwon Nara, Kim Byung Chul cast Doctor Prisoner...

DP ceritanya ttg dokter yang terpaksa meninggalkan RS tempat dia bekerja dan mulai bekerja di departemen medis penjara setelahnya sambil merencanakan balas dendam ke RS yang mendepaknya (perannya NGM)

Kalo KBC jadi manajer departemen medis penjara dan Nara jadi dokter salah satu tahanan wanita.

Source : Naver
Logged

mamah_mesum

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: -2
  • Offline Offline
  • Posts: 222

Ide Ceritanya bagus y moga aja tahanannya pada lucu dan satu tahanan satu cerita. Kok ada dokter pasti tu tahanan saling tikam. Kalo dia bales dendam k pemilik hospital kurang relate kalau dia harus jd dokter d penjara , entahlah moga penulisnya bisa ngeracik plot dgn bagus, soalnya tema dokter pasti diterima secara rating
Logged


Aktor Kebanggaan korea

pattrick

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4.103

Prof cha udah digandeng saja ni disini, kayaknya beliau bakal laris ni di drama mirip pak park ho san yg wara wiri mulu berkat WPL.
Logged

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.753

Yah moga bgs deh! Soalnya kasihan Namgoong dramanya yg kmrn gak sukses sampe dilupakan gt sm SBS si Namgoong. Klo liat PDnya...lmyn sih ckp suka 2 drama sblmnya. Tp writernya ini....kyknya cm bgs pas nulis script filmnya moon Geun young itu jg 13 thn yg lalu. Terakhir dia bikin Inspiring Generation mlh bkin mumet. Emg sih dia ngelanjutin ato bs diblg cb memperbaiki kekacauan yg dibikin writer seblmnya (ini writer my country nya Yang Se Jong) tp bknnya mlh dibalikin ke ide awal mlh dibikin jd war gang. Jd ragu, sm nih writernim.
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS

mamah_mesum

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: -2
  • Offline Offline
  • Posts: 222

Wah .. moga aja bagus ya writernya.. kayak writer uf yang dihujat tapi di nice guy, thankyou , sil malah oke2 aja. Wah jadi ragu w nonton my country
Logged


Aktor Kebanggaan korea

whatea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 8
  • Offline Offline
  • Posts: 31.753

Namgoong posting di Instagram nya klo udh mulai syuting. Lihat penampilan awalnya keren sih pake jas. Gak tahu selanjutnya:)
Logged

SoSoo couple
cr: PDnote SBS
Pages: [1]   Go Up