;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2 3   Go Down

Author Topic: [KBS2-2019] My Lawyer, Mr. Jo: Crime & Punishment (Park Shin Yang,Go Hyun Jung)  (Read 766 times)

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 2
  • Online Online
  • Posts: 3.380


Profile
    Drama: My Lawyer, Mr. Jo 2: Crime and Punishment (English title)
    Revised romanization: Dongnebyunhosa Jodeulho 2
    Hangul: 동네변호사 조들호 2
    Director: Han Sang-Woo, Lee Ho
    Writer: Choi Wan-Kyu -> Kim Seo Yeon, Son Se Dong, Lee Jung Pil
    Original writing: Haechoolring (webcomic)
    Network: KBS2
    Episodes: 32
    Release Date: January 7, 2019 --
    Runtime: Mon & Tue 22:00
    Language: Korean
    Country: South Korea
    Official website: http://program.kbs.co.kr/2tv/drama/chodro2/pc/

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©
Jo Deul-Ho (Park Shin-Yang) worked as a prosecutor and then he worked as a lawyer. He is now unemployed.

Notes
Based on the webcomic series "Dongnebyunhosa Jodeulho" by Haechoolring (first published March 3, 2013) via comic.naver.com/webtoon.

Cast
    Park Shin-Yang - Jo Deul-Ho
    Ko Hyun-Jung - Lee Ja-Kyung
    Lee Min-Ji - Yoon So-Mi
    Byun Hee-Bong - Kook Hyun-Il
    Choi Seung-Kyung - Kang Man-Soo
    Jo Dal-Hwan - An Dong-Chool
    Lee Mi-Do - Oh Jung-Ja
    Yoon Joo-Man - Choi Hyung-Tak
    Kwon Hyuk - Kook Jong-Seob
    Jang Ha-Ran - Kook Jong-Hee
    Jung Joon-Won - Kook Jong-Bok
    Son Byung-Ho - Baek Do-Hyun
    Hong Kyung - Baek Seung-Hoon
    Moon Soo-Bin - Han Min

Sbr : Asianwiki, Wikipedia (Korean)
« Last Edit: January 08, 2019, 08:04:57 am by indri_danti22 »
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 2
  • Online Online
  • Posts: 3.380

Teaser 1
<a href="https://youtube.com/v/qFzOJUa4hsU" target="_blank" class="new_win">https://youtube.com/v/qFzOJUa4hsU</a>

cto
Logged

za_87

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 2
  • Offline Offline
  • Posts: 16.036

 Profile

    Drama: My Lawyer, Mr. Jo 2: Crime and Punishment (English title)
    Revised romanization: Dongnebyunhosa Jodeulho 2
    Hangul: 동네변호사 조들호 2
    Director: Han Sang-Woo
    Writer: Haechoolring (webcomic)
    Network: KBS2
    Episodes:
    Release Date: January 7, 2019 --
    Runtime: Mon & Tue 22:00
    Language: Korean
    Country: South Korea

Plot Synopsis by AsianWiki Staff ©

Jo Deul-Ho (Park Shin-Yang) worked as a prosecutor and then he worked as a lawyer. He is now unemployed.
Notes

    Takes over KBS2's Monday & Tuesday 22:00 time slot previously occupied by "Just Dance" and will be followed by "Fellow Citizens" March, 2019.
    Based on the webcomic series "Dongnebyunhosa Jodeulho" by Haechoolring (first published March 3, 2013) via comic.naver.com/webtoon.
    First still images below of Park Shin-Yang and Ko Hyun-Jung in the drama series.
    Related titles (drama series):
        My Lawyer, Mr. Jo | Dongnebyunhosa Jodeulho (KBS2 / 2016)
        My Lawyer, Mr. Jo 2: Crime and Punishment | Dongnebyunhosa Jodeulho 2 (KBS2 / 2019)

Cast

    Park Shin-Yang - Jo Deul-Ho
    Ko Hyun-Jung - Lee Ja-Kyung
    Lee Min-Ji - Yoon So-Mi
    Byun Hee-Bong - Kook Hyun-Il
    Choi Seung-Kyung - Kang Man-Soo
    Jo Dal-Hwan - An Dong-Chool
    Lee Mi-Do - Oh Jung-Ja
    Yoon Joo-Man - Choi Hyung-Tak
    Kwon Hyuk - Kook Jong-Seob
    Jang Ha-Ran - Kook Jong-Hee
    Jung Joon-Won - Kook Jong-Bok
    Son Byung-Ho - Baek Do-Hyun
    Hong Kyung - Baek Seung-Hoon
    Moon Soo-Bin - Han Min

Sbr : Asianwiki
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 2
  • Online Online
  • Posts: 3.380

thanks ya infonya, @za. nanti kalo sempet, postingan pertama bakal dibenerin.  :)
Logged

mamah_mesum

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: -2
  • Offline Offline
  • Posts: 222

Moga taun depan KBS rating nya gak blesek2 amat, nunggu bgt ini sama yg dari gong Hyo jin
Logged


Aktor Kebanggaan korea

mamah_mesum

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: -2
  • Offline Offline
  • Posts: 222

Moga taun depan KBS rating nya gak blesek2 amat, nunggu bgt ini sama yg dari gong Hyo jin
Logged


Aktor Kebanggaan korea

pattrick

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4.103

Kaget kok pengacara jo deul ho jadi ngegembel lagi hidupnya ya ;D ;D . Semoga tim pengacaranya gk ganti, dan tambah seruwwww
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 2
  • Online Online
  • Posts: 3.380

Iya, moga timnya gak ganti dan tambah seru. Di koreandrama.org pada nanyain Kang So Ra, wong selain om Shin Yang main cast nya pada ganti semua. Aku malah bersyukur banget si om gak di pair sama dia. Chemistry nya gak dapet sebagai temen satu tim, bahkan sama timnya Deul Ho juga keliatan gak nyambung gitu. Mudah2an sama tante Go nyambunglah.  ;D
Logged

pattrick

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 4.103

Iya, moga timnya gak ganti dan tambah seru. Di koreandrama.org pada nanyain Kang So Ra, wong selain om Shin Yang main cast nya pada ganti semua. Aku malah bersyukur banget si om gak di pair sama dia. Chemistry nya gak dapet sebagai temen satu tim, bahkan sama timnya Deul Ho juga keliatan gak nyambung gitu. Mudah2an sama tante Go nyambunglah.  ;D


Jadi geng rentenir dan si tante sekretaris gak main lagi ya kalau yg di cast cuma si om??? Sayang banget padahal mereka yg bikin lucu dan seru. Iya kang sora di season pertama kelelep banget kok karakternya  [hmpfh] [hmpfh] , kalah telak sama mantan si om yg lebih bikin kretek2 hahaha.


Btw bukannya tante go disini jadi rivalnya si om ya??? Moga saja si tante bangs*t banget disini ngalahin mo tae gu kalau bisa.
Logged

indri_danti22

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 2
  • Online Online
  • Posts: 3.380

@patrick bukan, maksud aku main cast-nya Kang So Ra, si mantan sama jaksa boneka (rival nya Lawyer Jo). kalo yg lain kurang tau ganti pemain juga apa enggak.

gak apa2 lah tante Go jadi rivalnya om Shin Yang, chemistry kan gak harus dari couple. hehehe
Logged
Pages: [1] 2 3   Go Up