;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 7   Go Down

Author Topic: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )  (Read 8457 times)

azitoo

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 858

Semalem baru nonton Knight Rider di TV berbayar...
kayaknya belum ada yang bikin treadnya.. yuk ngebahas series ini...  ;)

---------
Knight Rider is a series that follows the 1982 TV series of the same title and the 2008 television movie. The series stars Justin Bruening as Mike Traceur, the estranged son of Michael Knight. The series also stars Deanna Russo as Sarah Graiman, Traceur's former girlfriend/current love interest. Sarah is daughter of Charles Graiman, played by Bruce Davison, the creator of a new generation of KITT (Knight Industries Three Thousand), voiced by Val Kilmer.

In advance of its anticipated weekly run, the new Knight Rider series was introduced with a television movie on February 17, 2008. The new series premiered on NBC on September 24, 2008 and leads the network's Wednesday evening lineup, along with Deal or No Deal and Lipstick Jungle. During the fall season there will be encore showings on Saturday evenings. On October 21, 2008, NBC gave the show a full season order of 22 episodes. All of the episodes that aired on TV, are also available in the Xbox Live Marketplace. The episodes are available in HD format and SD format.

On November 10, 2008 it was announced that NBC was reformatting the show in an effort to more closely resemble the storyline of its predecessor. Yancey Arias, Bruce Davison, and Sydney Tamiia Poitier's characters are being removed from the series starting with a two part episode scheduled to air in January 2009. The show will continue with a more character driven focus on Michael and KITT.

(wikipedia.org)

-----------






Logged

Arynity

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.440
  • Semi Hiatus
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #1 on: February 06, 2009, 07:15:38 pm »

mobilnya keren, bisa ngomong, bisa nyupir sendiri, punya maximum speed, bisa kamuflase, tahan peluru, tahan tabrakan pula, heheheh mau banget kalau beneran ada Kitt  :D

iya gw juga baru nonton semalem, David Hasselhoff ada muncul jadi special guest star sebagai bokapnya Mike
Logged
COPPA, SCUDETTO, CHAMPION LEAGUE

Kucing_Dapur

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11.338
  • idOl of thE idOl
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #2 on: February 06, 2009, 07:18:28 pm »

gw pernah nuntun cuma seperti nya bukan serial deh tapi ga tau juga lah ??? cucookk ga yg maen ^-^
Logged

cUcoOkk

Arynity

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.440
  • Semi Hiatus
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #3 on: February 06, 2009, 10:44:15 pm »

cukup cucook kalau menurut gw  :D

yang jadi pengemudinya Justin Bruening








Kalau ini Deanna Russo yg jadi ceweknya




« Last Edit: February 06, 2009, 10:45:59 pm by Arynity »
Logged
COPPA, SCUDETTO, CHAMPION LEAGUE

chiko_jubilee

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 14
  • Offline Offline
  • Posts: 27.558
  • anggap aja ini foto gw hehehe ;D
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #4 on: February 06, 2009, 11:18:18 pm »



g nonton epi 1 nya..udah lama di divx....kok gak gitu rame ya ?
masih boring...
mungkin karena baru 1 epi.....
coba ntar g liat lagi di indovision.....

baru ampe epi 1 kan ?
tayangnya hari apa dan jam berapa ya ?
punya indovision juga jarang di tonton  [biggrin]
Logged
***** …..[love]*****

***** telenovela EVA LUNA *****

irawan_yi

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.754
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #5 on: February 06, 2009, 11:33:06 pm »

akhir nya ada yg buat juga nich series.. kemaren2 mau buat ngak jadi..

g lumayan suka sich...
dari jaman dulu suka knight rider  ;D
Logged
 

Arynity

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5.440
  • Semi Hiatus
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #6 on: February 07, 2009, 12:39:05 am »



g nonton epi 1 nya..udah lama di divx....kok gak gitu rame ya ?
masih boring...
mungkin karena baru 1 epi.....
coba ntar g liat lagi di indovision.....

baru ampe epi 1 kan ?
tayangnya hari apa dan jam berapa ya ?
punya indovision juga jarang di tonton  [biggrin]

hari Kamis jam 8 malam, tepat sesudah American Idol, emang sih episode 1 masih
kurang seru, untung masih ada aksi balap-balapan :D mungkin episode perdana baru pengenalan.
iya Knight Rider serial fave gw sejak dulu, gw demen aja sama Kitt-nya
Logged
COPPA, SCUDETTO, CHAMPION LEAGUE

piyoks2

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 14.709
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #7 on: February 07, 2009, 12:43:05 am »

ad juga yg bkn trednya..
entah kenapa, gak tertarik bt ntn paling klo kepengen ntn di SW aja.. [biggrin]

mobilnya sh kabarnya keren banget  ^-^ ^-^ (biasa lah rumpi2 para cowok)

 
Logged

azitoo

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 858
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #8 on: February 07, 2009, 09:16:51 am »

mobilnya keren, bisa ngomong, bisa nyupir sendiri, punya maximum speed, bisa kamuflase, tahan peluru, tahan tabrakan pula, heheheh mau banget kalau beneran ada Kitt  :D

iya si KITT keren banget..
nih, spesifikasinya:

- is a modified 2008 Ford Mustang Shelby GT500KR[7] and has similar features to the original KITT
- 550 horsepower (410 kW) solar hybrid engine
- Sports-tuned suspension
- Xenon headlamps with infrared night-vision
- Metallic paint with nanotech enhanced camouflage including morphing License Plate.
- Turbo Boost
- Military satellite access
- FBI database access
- Self-regeneration and damage repair (ini yang keren.. ga perlu ke bengkel  ;D)
- High-speed Internet
- Artificial Intelligence
- Voice-activated GPS
- Apple Wireless Keyboard in the glove box under an accessory drawer
- Biometric Interface to access security features
- Wireless headset to communicate with passengers within a limited distance.
- Biomedical Scanner (asik neh, bisa tau kalo kita sakit.. :D)
- New attack mode
- if KITT's Artificial Intelligence is offline, it swift to manual control.
- Driving cross-country, KITT can average a speed of 191 mph (307 km/h) and travel 627 mi (1,009 km) in 3 h 17 min.
- Although largely solar powered, KITT does use gasoline; with 91% of the energy being recycled, it averages 167 mpg-US (1.4 l/100 km). (ramah lingkungan  [thumbsup])
- Instead of the famous communicator watch, KITT communicates with its operators via a wireless headset, and can access wireless phone networks.
- Since KITT can tie into numerous computer systems, it is able to emulate many of the functions of the watch, such as unlocking doors.

iya gw juga baru nonton semalem, David Hasselhoff ada muncul jadi special guest star sebagai bokapnya Mike

iya, ada michael knightnya nongol bentaaarr.. ;D
bakalan nongol lagi ga ya?... [rolleyes]
ceritanya dia khan jadi bapaknya si mike..



dah keliatan tua ya dia.. dulu cakepna...  :D
gw ngefans banget waktu pertama knight rider (pertama) muncul taun 80an 
« Last Edit: February 07, 2009, 09:43:14 am by azitoo »
Logged

azitoo

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 858
Re: [2008-present] KNIGHT RIDER (Justin Bruening, Deanna Russo, Val Kilmer )
« Reply #9 on: February 07, 2009, 09:46:26 am »

kitt generasi pertama...



kitt yang sekarang...




bagus mana?  ;)
Logged
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 7   Go Up