;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: 1 ... 767 768 769 770 [771] 772 773 774 775 ... 1462   Go Down

Author Topic: LEE YO WON (이요원) - The Cutest Queen  (Read 541012 times)

wayn

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2105
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7700 on: October 20, 2010, 09:57:11 AM »

buset lo quota banyak amat min.. ;D lg agak  lemot LI hr ni...yg bilang khawatir sama moviena itu gw sendiri min.. [biggrin] semoga dugaan gw salah... [hmpfh]

tambahan pikku kemaren yg nyinggung tante..
 
seksi liatnya klo pake sephia ky gini.. [lovestruck]




Logged

ninimi

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11291
  • hadapi dengan senyum :)
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7701 on: October 20, 2010, 09:58:47 AM »

mari kita terjemahkan interviewnya, dia bilang emg gak mau memakai imej ibu2 dalam pekerjaannya. terjemahin bahasa indonesia donk biar lebih paham... [gunsmilie]




Lee Yo-won said the reason insist on mysticism

2010-10-19 18:00


9t Korean actors in the women's Reuters, Lee Yo-won (sound) be considered taboo in his private life the famous actor to be open.
  Even in the production of conferences and the like public occasions, she stop talking with their families did not answer the question. In an interview, etc., if journalists want to lead the private life of the issue, she also made it clear that refusal, saying "can not answer."Therefore, people do not understand Lee Yo-won's character mistakenly thought she was "very difficult to get along," and so on.
  October 18, in the film "miso" propaganda interview, the face of "Sports Journal" reporter, Lee Yo-won is still not clear about the personal lives of the question to accept the position.She said, "Although all the artists will not want to be always the same rumors, but I am particularly disgusted. Although I am already married, but I do not think I should be a married woman's image. I will take the initiative to show that they do not like questions about his family. "
  The age of 23 in 2003, Lee Yo-won it early married. Since then there have been various programs and the media want her to open some of my daily family life and personal, but all were rejected. In the filming of television commercials, she made it clear that the image of the housewife and the advertising theme, "regardless of performance fees are mostly small, are not filming." Because of this, although Lee Yo-won have been married for 8 years, but she has never played in TV shows or movies off "Mother" role.
  30-year-old Lee Yo-won said, "because my character is, in fact, will often create friction with the journalists. Other actresses would cleverly avoid this question with a smile, but I like it or not will be reflected in the feelings of face. Since I have been so, so there will be many viewers mistakenly believe that I have not married. But I think, this is reflected as an actress one aspect of their professional ", expressed her personal philosophy.

http://www.h9t.net/hanjudongtai/hanxingzhuizong/2010/1019/14550.html
Logged

~~ Horse Doctor ~~

ninimi

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11291
  • hadapi dengan senyum :)
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7702 on: October 20, 2010, 10:03:09 AM »

@ wayn... wahhh suka sm yg ini wayn http://i838.photobucket.com/albums/zz308/phetbeo/2010102008364136036_2.jpg  [thumbsup] [thumbsup]

iya seksiiii  :D :D :D

hahah, ya tadi gw pake HP, makanya jadi eror gitu Quote nya..hmmphhh.......


iyaa semoga gak ngarus sm Movie nya neeh, wlw ada kejadian kyk gini  [worried] [worried]



tp emang bener kok, berita2 yg muncul kemaren, Headline nya, judulnya gak ada yg nyangkut tentang film The Recipe,
judulnya tentang Private Life semua,  [kungfu]
Logged

~~ Horse Doctor ~~

wayn

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2105
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7703 on: October 20, 2010, 10:11:15 AM »

dua artikel itu kyknya sama ya min.. tapi diterjemahkan dlm versi yg berbeda..pi intinya sama..ternyata br ngeh dia ga mo ngambil peran..ibu2..kta inc-o ???  tapi ga tau juga seseorang ni pernah dpt tawaran...jadi ibu2..pengen liat juga [rollingeyes] kyk si gong hyo jin di TY kan jadi ibu..
Logged

Inc_0

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Online Online
  • Posts: 5004
  • meski sukses Iblis tidak disebut pemenang
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7704 on: October 20, 2010, 10:13:37 AM »

klo bole nyaranin ("tentu boleeee" kata seseorg  ;D ) ,kyknya se2 org cth deh Gong Hyo Jin (blm marrid kan dia..??) yg keren bgt mranin omma di TY (tu seri slese,ga diimej-in 'emak2' jg kan si GHJ  [hip])..
Logged
Benci bos/Pak RW! ~nyabar2in~ pindah t4 krja/rmh kan ga gampaang...Benci seseorg yg cma 'berkontak' lewat media?scroll down/up page, pindah/close tab, tutup/turn off gadget/media lain; itu lebi mudah drpd 'menunjukan' bahwa kwarasan anda bermasalah

ninimi

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11291
  • hadapi dengan senyum :)
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7705 on: October 20, 2010, 10:35:29 AM »

ehhhh pernah loh dia dapet peran ibu, BAD LOVE   ^-^
dia jd ibu yang keguguran.... :'(
tapi cuma 1 episode doank, abis itu jadi gadis lagi dia  [hmpfh] [hmpfh] [hmpfh]


yah intinya sih kalo menurut gw bukannya gak mau imej Ibu2 nya itu, tapi dia gak mau ditanya2 tentang keluarganya

Logged

~~ Horse Doctor ~~

wayn

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2105
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7706 on: October 20, 2010, 10:38:43 AM »

ho'oh si GHJ belum married tp mantep meranin jd ibunya lee bom... ^-^ pas nonton wktu itu juga sempat terpikir juga gmn klo seseorang meranin jd omma2 kyk gini.. [rollingeyes]
jiahh... ;D klo di BL br calon ibu min  [biggrin]
pikku movieweeknya ketinggalan satu... ;)

Logged

ninimi

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11291
  • hadapi dengan senyum :)
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7707 on: October 20, 2010, 10:49:28 AM »

iya sih calon ibu, ibu muda tp lumayan ada ibunya  [hmpfh] [hmpfh]


kalo seseorang jadi ibu2, otomatis pas interview yg ditanya2 tentang bagaimana rasanya menjadi ibu, blah blah blaaahh..... gak bisa kan dia ngindar secara perannya jadi ibu

yah liat aja deh next project jadi apa dia, kyknya bukan ibu2 deh,
jadi remaja masih pantes dia mah  [hmpfh]

katanya mau jadi villain kalo enggak , ngambil drama Rom-com kan  [rollingeyes]


hwww, seseorang lg suka pake boots ya sekarang  [hmpfh]
Logged

~~ Horse Doctor ~~

dhe2

  • Forum Machi
  • ***
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 2980
  • "NAMWON IN MY HEART"
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7708 on: October 20, 2010, 12:15:37 PM »

dhe udah guling2 blm? byk berita neh, hwhw

belum mi, cerita apa nih, kasih tau dong, inet kantor lagi lelet nih  [hammer]

waw piku seseorang cantik2 deh

ia GHJ di TY top banget jd ibu wlo belum jdi ibu, klo seseorang jg pasti bagus kan dia udah pnya anak jd bisa menghayati lebih dalam, klo dia main drama jadi ibu gitu oke jg tuh  ;)
Logged

ninimi

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 11291
  • hadapi dengan senyum :)
Re: LEE YO WON...The Cutest Queen [Upcoming Movie "Bean Paste"]
« Reply #7709 on: October 20, 2010, 01:58:28 PM »

wahh dhe2 belum tahu yaahh....
Oke kita mulai dari awal,   [hmpfh] [hmpfh]

Kemaren ada berita besar buat Pengasuh Bunglon, diposting sm Wayn :

Lee Yo-won said that she became more muscular thanks to her husband

Lee Yo-won is a kind of person that does not reveal her and her family's life a lot. But this time, she confessed that her main interest is weight training at the right moment.

During the interview, which was held before the opening of 'The Recipe', Lee Yo-won said, "I'm working out lately all because of my husband loves weight training. My focused area is muscular strength and this increased my muscle percentage, thanks to my husband".

Lee Yo-won married professional golfer Park Jin-woo in January 2003 and begot a daughter the following year. Since her husband is a professional golfer, many people think that he will be a good golf teacher for Lee Yo-won but she claimed that it is not true. She said, "I didn't learn much and I couldn't play golf for a long time. I'm planning to start playing golf again but weight training just won't let me go. After I started weight training, I felt hungry and sleepy all the time, so I gained some weight. But many people say that I look healthier than before".

Movie 'The Recipe' is about finding a person who made a Doenjang stew that even stopped a notorious fugitive. In the movie, Lee Yo-won plays as Hye-jin, the Doenjang producer, who completes her love little by little.

---
yeah seseorang say thanks to Jinwoo Oppa  [hmpfh] [hmpfh]






terusss,, banyak banged interview keluar tanggal 18 Oktober kemaren, interview dalam rangka promosi The Recipe.
tp hampir rata2 semua interview isinya mengolek-olek kehidupan pribadinya Lee Yo Won, yah kalo gw liat2, 70 % nanyain kehidupan pribadi, cuma 30% tentang The Recipe..
yah liat aja tuh ada berita keluar nyebut2 Husband, biasanya kan jarang banged..

nah tiba2 besoknya tanggal 19 Oktober, ternyata semua interview pada hari itu dicancel sm pihak manajemen.
jadi kurang lebih ada 10 interview kemaren, dibatalin semua, gara2 manajeman juga ngeliat perkembangan dari interview hari pertama itu bukannya ngebahas film, tapi ngebahas kehidupan pribadi Lee Yo Won.

manajemen juga tau kan kalo LYW itu anti banged ditanyain tentang keluarganya,
jadi diputuskan batal semua interview kemaren...

nah gak tahu nih gimana hari ini, belum ada kabar selanjutnya...
Logged

~~ Horse Doctor ~~
Pages: 1 ... 767 768 769 770 [771] 772 773 774 775 ... 1462   Go Up