;

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Username: Password:
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 26   Go Down

Author Topic: ELOISA JAMES: Much Ado About You, Kiss Me, Annabel, The Taming of the Duke  (Read 14132 times)

Mewylve

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3882
  • Req ebook: reader.lautan@gmail.com


A Little Background
New York Times bestselling author Eloisa James writes historical romances for HarperCollins Publishers. Her novels have been published to great acclaim. A reviewer from USA Today wrote of Eloisa's very first book that she "found herself devouring the book like a dieter with a Hershey bar"; later People Magazine raved that "romance writing does not get much better than this." Her novels have repeatedly received starred reviews from Publishers' Weekly and Library Journal and regularly appear on the best-seller lists.
After graduating from Harvard University, Eloisa got an M.Phil. from Oxford University, a Ph.D. from Yale and eventually became a Shakespeare professor, publishing an academic book with Oxford University Press. Currently she is an associate professor and head of the Creative Writing program at Fordham University in New York City. Her "double life" is a source of fascination to the media and her readers. In her professorial guise, she's written a New York Times op-ed defending romance, as well as articles published everywhere from women's magazines such as More to writers' journals such as the Romance Writers' Report.
Eloisa...on her double life:
When I'm not writing novels, I'm a Shakespeare professor. It's rather like having two lives. The other day I bought a delicious pink suit to tape a television segment on romance; I'll never wear that suit to teach in, nor even to give a paper at the Shakespeare Association of America conference. It's like being Superman, with power suits for both lives. Yet the literature professor in me certainly plays into my romances. The Taming of the Duke (April 2006) has obvious Shakespearean resonances, as do many of my novels. I often weave early modern poetry into my work; the same novel might contain bits of Catullus, Shakespeare and anonymous bawdy ballads from the 16th century.
When I rip off my power suit, whether it's academic or romantic, underneath is the rather tired, chocolate-stained sweatshirt of a mom. Just as I use Shakespeare in my romances, I almost always employ my experiences as a mother. When I wrote about a miscarriage in Midnight Pleasures, I used my own fears of premature birth; when the little girl in Fool For Love threw up and threw up, I described my own daughter, who had that unsavory habit for well over her first year of life.
So I'm a writer, a professor, a mother - and a wife. My husband Alessandro is Italian, born in Florence. We spend the lazy summer months with his mother and sister in Italy. It always strikes me as a huge irony that as a romance writer I find myself married to a knight, a cavaliere, as you say in Italian.
One more thing...I'm a friend. I have girlfriends who are writers and girlfriends who are Shakespeare professors. And I have girlfriends who are romance readers. In fact, we have something of a community going on my website. Please stop by and join the conversation on my readers' pages.

Series
Pleasures Trilogy
1. Potent Pleasures (1999)
2. Midnight Pleasures (2000)
3. Enchanting Pleasures (2001)

Duchess Quartet
1. Duchess in Love (2002)
2. Fool for Love (2003)
3. A Wild Pursuit (2004)
4. Your Wicked Ways (2004)

 
Essex Sisters
1. Much Ado About You (2005)
2. Kiss Me, Annabel (2005)
3. The Taming of the Duke (2006)
4. Pleasure For Pleasure (2006)

 
Desperate Duchesses
1. Desperate Duchesses (2007)
2. An Affair Before Christmas (2007)
3. Duchess By Night (2008)
4. When the Duke Returns (2008)
5. This Duchess of Mine (2009)
6. A Duke of Her Own (2009)

Novels
A Kiss at Midnight (2010)
 
Omnibus
The One That Got Away (2004) (with Victoria Alexander, Liz Carlyle and Cathy Maxwell)
A Wild Pursuit / Your Wicked Ways (2004)
Talk of the Ton (2005) (with Rebecca Hagan Lee and Julia London)

Links to other websites
www.eloisajames.com
« Last Edit: February 17, 2010, 08:48:20 PM by Mewylve »
Logged
Frm Machi (6/4/09|13/6/10) | Tomodachi (15/2/11)
http://www.lautanindonesia.com/blog/mewylve

asrina_1986

  • Special Member
  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 8105
  • It's not me!
    • book rants
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #1 on: November 28, 2009, 07:37:34 PM »

Yang gpu uda terbit blm?
Penasaran neh ma ceritanya.
Logged

Arynity

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5475
  • Semi Hiatus
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #2 on: November 28, 2009, 09:03:51 PM »

tadi sih ke gramed udah ada.
Tapi baru banget, belum ketemu resensi bahasa Indo-nya
covernya bukan kastil tapi kereta kuda
Logged
COPPA, SCUDETTO, CHAMPION LEAGUE

sushitei

  • Chingu
  • **
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 1887
  • nagging
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #3 on: December 01, 2009, 11:27:54 AM »

td liat postingan chiko di email, katanya bagus yang terbitan GPU  [hmpfh]
jadi pengen beli deh
Logged

Ies-tea

  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 10177
  • ^^ sarangheyo ^^
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #4 on: December 01, 2009, 12:00:45 PM »

Much Ado About You
Segalanya Tentangmu

Tess Essex yang pintar dan yatim piatu harus melaksanakan kewajibannya: menikah dengan pantas dan segera, agar ia bisa mengatur pernikahan untuk ketiga adiknya?Annabel yang cantik, Imogen yang romantis, dan Josie yang praktis. Sepeninggal ayah mereka, gadis-gadis itu menjadi anak perwalian Duke of Holbrook yang pemabuk. Tak disangka, pada hari kedatangan kakak-beradik Essex di rumah sang duke, Earl of Mayne dan Lucius Felton sedang berkunjung, Menurut pendamping Tess, pria-pria itu "tangkapan" yang baik bagi para gadis Essex, mengingat gelar, kekayaan, dan reputasi mereka.

Tepat ketika Tess mulai mengira semuanya akan berjalan dengan baik, salah seorang adiknya kabur bersama lord muda yang gila kuda, sementara tunangan Tess pergi begitu saja, meninggalkannya di altar! Reputasi Tess diselamatkan oleh salah satu tamu sang duke, yang bersedia menggantikan posisi tunangan Tess. Ia tahu ini tak bisa dipercaya, tetapi ia mungkin telah jatuh cinta....

*** sepertinya bagus ya??? udah ada yg baca blm?
katanya terbit hari ini temans ^_*

Zoebee

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 90
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #5 on: December 01, 2009, 03:14:09 PM »

Eloisa James - MUCH ADO ABOUT YOU
uda ada di GPU, harganya Rp 50.000,- 
g pernah baca karangan Eloisa yg Duchess in Love,  [thumbsup]  [thumbsup]
moga2 Much ADo About U bagus jg de cerita nya [hmpfh]

Logged

Arynity

  • Penyelam Unggul
  • *****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 5475
  • Semi Hiatus
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #6 on: December 01, 2009, 06:37:23 PM »

ini jenis HR yg termasuk sweet  ;)

siapa lagi yg udah baca, komen yah
mau jadi pertimbangan gw masuk buy list or no, soalnya berseri  [hmpfh]
Logged
COPPA, SCUDETTO, CHAMPION LEAGUE

Mewylve

  • Tomodachi
  • ****
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 3882
  • Req ebook: reader.lautan@gmail.com
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #7 on: December 01, 2009, 09:10:22 PM »

Eloisa James - Segalanya Tentangmu [Much Ado About You]



Harga : Rp 50.000,- *
Ukuran : 11 x 18 cm
Tebal : 448 halaman
Terbit : Desember 2009
Soft Cover

Sinopsis:
Tess Essex yang pintar dan yatim piatu harus melaksanakan kewajibannya: menikah dengan pantas dan segera, agar ia bisa mengatur pernikahan untuk ketiga adiknya?Annabel yang cantik, Imogen yang romantis, dan Josie yang praktis. Sepeninggal ayah mereka, gadis-gadis itu menjadi anak perwalian Duke of Holbrook yang pemabuk. Tak disangka, pada hari kedatangan kakak-beradik Essex di rumah sang duke, Earl of Mayne dan Lucius Felton sedang berkunjung, Menurut pendamping Tess, pria-pria itu "tangkapan" yang baik bagi para gadis Essex, mengingat gelar, kekayaan, dan reputasi mereka.

Tepat ketika Tess mulai mengira semuanya akan berjalan dengan baik, salah seorang adiknya kabur bersama lord muda yang gila kuda, sementara tunangan Tess pergi begitu saja, meninggalkannya di altar! Reputasi Tess diselamatkan oleh salah satu tamu sang duke, yang bersedia menggantikan posisi tunangan Tess. Ia tahu ini tak bisa dipercaya, tetapi ia mungkin telah jatuh cinta....
« Last Edit: December 26, 2009, 06:32:17 PM by Mewylve »
Logged
Frm Machi (6/4/09|13/6/10) | Tomodachi (15/2/11)
http://www.lautanindonesia.com/blog/mewylve

Asuka-1984

  • Special Member
  • Senior Sailor
  • ******
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 17715
  • Be Strong
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #8 on: December 01, 2009, 09:20:31 PM »

tadi gw lihat di toga mas..tapi sayangnya masih indent
jadi harus nunggu dulu deh..
minggu ini ketoke baru bisa dapet
Logged

florentine

  • Cabin Crew
  • *
  • Keong: 0
  • Offline Offline
  • Posts: 121
Re: ELOISA JAMES: All About Her Books [HR]
« Reply #9 on: December 02, 2009, 08:25:41 AM »

ya nie... kalo yang da baca komen dunk!!! tertarik pengen beli.. tapi liat komen yang dah baca
Logged
Pages: [1] 2 3 4 5 ... 26   Go Up